Znam i ja cijenu Darwila, ali ovaj ne spada u kategoriju na koju mislis. Ako nadjes ovaj za 30 eu ja ti dam jos 50 eu gratis odmah
Znam i ja cijenu Darwila, ali ovaj ne spada u kategoriju na koju mislis. Ako nadjes ovaj za 30 eu ja ti dam jos 50 eu gratis odmah
Imao sam mnogo ozbiljniji Darwil, koji je bio bukvalno kao iz radnje, takođe u pozlati i mesecima sam ga prodavao i jedva ga prodao za 40evra. Možeš ti da tražiš i 1.000 evra ali realna cena je ona, koju možeš da ostvariš, a ti kako hoćeš. Ja sam ti rekao realnu njegovu cenu poučen mojim ličnim iskustvom.
Poslednja ispravka: don Alberto (16.1.2020. u 15:36)
Omega rules !!!
Koji je to Darwil?
Uf, davno je to bilo. Videću ako negde nađem sliku da ti pokažem.
Omega rules !!!
Ma dobro karikiram ok ocifre ali jaca je od 100 eu sigurno, a dalko je od 30,40 eu..
Siner ajde sibni ako imas nekih darvila na prodaju..elegantni,,nesto ovaj tip, kupovao bi za pokoln fazon
Drugari, treba mi mala pomoć vas velikih znalaca.
Imam jedan predivan Special Flat Lord 71 cifer i trazim mu dostojnog donora. Koliko sam uspeo da saznam u taj model bi trebalo da ide 7071 mehanizam.
Ono što me interesuje jeste pre svega da li samo taj mehanizam paše ili može i neki drugi?
I kako su kućišta sa ovim imenom često različitog oblika, na poklopcu oznaka jednog mehanizma, a unutra drugi mehanizam, i svašta se nađe po oglasima, da li ima nekih ključnih stavki koje bih morao da gledam da bih bio siguran da će se uklopiti.
Znam da zvuči smešno što tražim sat prema ciferu, ali videćete da vredi
Bookmarks sajtovi