Kada sam pisao o Inviktinoj narukvici pao mi je napamet Skx007 ali nisam hteo da ga pominjem da ne sirim pricu. Ukoliko nabavis Inviktu napolju po toj ceni mislim da je ok kupovina u suprotnom licno bi uvek pre uzeo Seiko.
Kada sam pisao o Inviktinoj narukvici pao mi je napamet Skx007 ali nisam hteo da ga pominjem da ne sirim pricu. Ukoliko nabavis Inviktu napolju po toj ceni mislim da je ok kupovina u suprotnom licno bi uvek pre uzeo Seiko.
Po mom skromnom mišljenju kod Invicte (do skora sam imao sa NH35a mehanizmom) je bolji i mehanizam i narukvica od skx007, sa druge strane Invicta ima probleme sa kontrolom kvaliteta (često se pominje), ja sam imao jako dobro iskustvo, staklo je nešto kao sapplex ili ojačan kristal, uglavnom sličan nivo hardleksu, kontrola kvaliteta i originalniji dizajn je na strani Seiko sata.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi