Pa ne znam. Pitaju me clanovi na pp da li imam neke veze kod njih, jer je bila dobra cena. Nemam ljudi, usao i kupio, dobio na tri rate jer sam platio s AE. Jos mi je sada i kupon od Maxi za 1000din stigao, jer je placanje bilo vece od 6000din
Pa ne znam. Pitaju me clanovi na pp da li imam neke veze kod njih, jer je bila dobra cena. Nemam ljudi, usao i kupio, dobio na tri rate jer sam platio s AE. Jos mi je sada i kupon od Maxi za 1000din stigao, jer je placanje bilo vece od 6000din
He,he
Kad te 'oće-'oće te
Uživaj u satu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Lep sat, stvarno lici na Zenith
Kada cemo videti fotke?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
A kakve fotke stalno pominjete
Dukes
Verovatno si primetio da je ''obaveza'' svakog našeg člana koji kupi novi sat da se potrudi i napravi par fotki tog sata,što na ruci,što ''onako''-sa svih strana.
Još bi bilo lepo da napišeš i par reči vezano za tvoje utiske o satu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
A to....a nemam ja vremena za to Puno posla... Mora se ziveti
koji si ti kralj burazeru, pitas za savet ovde i onda za uzvrat ne mozes ni slike da posaljes
Ja nesto sumnjam da je ove kupovine uopste i bilo
jagos ti naravno mozes da mislis sta hoces tvoje pravo...a milosfloyd pa nisu se clanovi bas pretrgli da mi daju savet, samo jedan clan, ni jedan moderator A za fotkanje stvarno nemam kad. Mozda jedan dan.
Bookmarks sajtovi