Koliko uopšte košta ovaj Tissot, ne mogu da nađem cenu na netu?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ja sam na vise mesta naisao na cenu od 1450$ ili na 1100€.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ne razumem da toliko košta. ...stvarno je lep ali sto Darko kaze mogli su 7750 i jos i tu cenu da ostave. Nije mi jasno
next year at this time I'll be a millionaire
Kad sam vidio da imaju modele sa G10 etom od 500-600e i ovo me ne cudi, steta lijep sat, citajuci po netu ovaj C01 se nije bas proslavio, bolje da su isli na sigurno sa 7750
Pa G10.211 i nije toliki problem. Jednostavno kad crkne, iščupaš "umrli" ubaciš novi i ćao zdravo (košta od 10 do 15 dolara) . Nije Tiso jedini brend , koji "brije" cenom u odnosu na srce sata. Ima ih još... sem toga, ovaj model mi se čini namenjen široj ciljnoj grupi potrošača (dobar stajling) , gde bar 80% neće obratiti pažnju na C01 .
Sem toga, ja sam nešto mislio da je bilo modovanja sa njihove strane na taj mehanizam...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Ma u jesi u pravu Baki s gospotskim pivom ali pitanje je zar nije bilo bolje da za ovog lepotana prava 7750?
Ma kupiš polovan Swatch sa tom mašinom za 100e i držiš ga u rezervi....pravi sam Srbin ima da ti traje dve generacije, ko golf dvojka
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
hahahaha ekonomican si...to je kao vec spremna generalka
Bookmarks sajtovi