Da li ste vidjali ovaj model kod nas skoro i ako jeste da li se mozda secate cene ? Hvala unapred
Da li ste vidjali ovaj model kod nas skoro i ako jeste da li se mozda secate cene ? Hvala unapred
Ja sam skoro u NSu, na spensu video Tissot prc200 (doduše, ovaj model) za nekih 21k dinara! Mislim da su imali i chrono verziju, ali nisam siguran jer nisam previše zagledao satove...
pozdrav
Poslednja ispravka: dragon (21.4.2009. u 19:08)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala na odgovorima
Bio u Identicu ali nemaju više chrono verzije (kazu dobiće za neke 3-4 nedelje) i navodno više nema popusta za keš (moglo do nove godine) vec samo uz Diners ili American ... (regularna cena 32000 )
Hmmm... mene sve više i više ljuti to što su odjednom skoro svi prestali da daju popust prilikom kupovine za keš! Kod Chronos-a ista situacija... Nema popusta za keš!
Samo razmišljam glasno, ali da li je to opet sve više i više uzima maha onaj stari način razmišljanja... "bolje da prodam jedan proizvod (koji, uzgred, redovno stoji više meseci na polici) i uzmem 5000din zarade, nego li da prodam 10 proizvoda za istu zaradu u daleko kraćem vremenskom roku"? Nije mi jasna takva politika, zaista! No dobro, videćemo koliko će dileri i prodavci opstati poslujući tako... pogotovo što ljudi imaju sve manje i manje para, nažalost!
Nadam se da ćeš naći taj model tissot-a po nekoj prihvatljivoj ceni! Ako je zaista 32000din, ja bih dodao još 3k i lepo kupio Hamilton khaki field auto, koliko košta u Chronosu! Lepši, kvalitetniji sat sa eta mehanizmom i metalnom narukvicom!
pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Tissot
kupio bih ovakav sat ,vase misljenje?
wolfva
Neko će već izneti mišljenje o ovom satu.Ja izbegavam da komentarišem kvarcne satove preko 250 evra.
Sa moje strane samo upozorenje da postoji mnogo kopija ovog sata.
Inače,unutra je ETA G10,211.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
sat bih kupovao u svajcarskoj u tissotovoj radni interesuje me imam 300 e koji bi sat bio najbolji ? s'obzirom da sam mlad i volim sportske satove..?
Bookmarks sajtovi