Kina je veeeeliko tržište a FM je možda u krizi... ko zna? Dolarima ne treba pedigre, to nikog ne zanima pa ni Švajcarce.
Da sam Kinez, ovaj sat bih shvatio kao ličnu uvredu, ovako samo vređa moj ukus. Razmišljam samo da nije u pitanju nekakav politički iskaz u vidu časovnika... nekako izbija cinizam iz tog dizajna. Za moj ukus, kič ko kuća iako je o kiču rizično suditi ako se ne zna kontekst jer upravo kontekst definiše kič.
Hmmm... KIČ, ipak.
Cenim Psy-ja ali ne znam sta je ovo trebalo FM brendu.
Da je ovako nesto uradio Zenith,Omega ili Tissot verovatno bih kupio SNZG13 i Orient Mako za svoju dusu i totalno digao ruke od satova razocaran u industriju satova.
Razumem da FM hoce zaradu ali brate mili,postoji granica dobrog ukusa.
Ponavljam,cenim Psy-ja ali FM vise ne.
Jedno je zeleti novac a sasvim drugo praviti budalu od sebe.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Vukas,
Psy je Koreanac i to južni!
Ovdje nije problem FM koji je ovo napravio vec ljudi koji ce ovo da kupe, a bit ce ih sigurno dosta, da nemaju klijentlu za ovo ne bi ga nikad napravili, znaci za ovo su krivi ljudi izopacenog ukusa i podebelog novcanika.
Đavola nije problem!
Da je ovo napravio Hello Kitty bilo bi ok jer se to i očekuje! Ali jedan FM da napravi ovakvu nebulozu....mis'im....
Isto mene vise brine mozak koji ovo kupi nego mozak koji ga je smislio jer ga on sigurno nece nositi.
Bookmarks sajtovi