Nista protiv Ete, ali onda i nema prevelike razlike izmedju kvalitetnog microbranda sa ETA-om ili npr. Orisa i Hublot-a.
Zapravo ima - par tisuca eura razlike
IWC je nesto drugo, ima ime i povijest.
Nista protiv Ete, ali onda i nema prevelike razlike izmedju kvalitetnog microbranda sa ETA-om ili npr. Orisa i Hublot-a.
Zapravo ima - par tisuca eura razlike
IWC je nesto drugo, ima ime i povijest.
Upravo tako. ETA mehanizmi jesu dobri ali za 20000 evra želim eksluzivu i luksuz koji se ogledaju u in-house mehanizmu, plemenitim metalima korištenim prilikom izrade ili u imenu i istoriji proizvođača.
Ovaj Hublot ne nudi ništa od toga.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ako hoćete ekskluzivu od Hublota onda pogledajte tourbillon modele......"malo" su skuplji nego ova konfekcija!!!
moj burazer je zimus kupio Hublota ja nisam imo zelju ni da ga probam.ne svidja mi se ni malo al eto burazeru se svidja.tako je to.
Dalibore, što bih uzimao još skuplje kada za daleko manje mogu da dobijem i ime, istoriju, eksluzivu, luksuz i sve to sa proverenim in-house mehanizmom?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
bogami, evo da ne bude da kazem "ima jedan tamo negde u nekoj zemlji", vec cu spomenuti urmacher-a koji ima para (tj ima para za satove). a ako on kaze da za 20 000e ocekuje nesto vise od eta mehanizma onda mozemo reci da nisu svi kupci koji za 20 000e ocekuju samo brend i dizajn.
ja licno kada bih imao 20 000e kupio bih ovaj hublot (kada bi bio 41mm), samo sto bi on bio minimum deseti sat u mojoj kolekciji pod imenom "kolekcija satova od po 20 000e"
gledajuci fotografiju pomenutog sata ocekivah neku scenu iz transformersa...
Meni nije jasno kome oni ovo prodaju...
Ako se nekome vec svidja ovaj dizajn,AP treba i mora da se kupi pre ovog cuda koji ni petinu svoje cene ne moze da opravda ni na jedan jedini nacin.
Prijatelji, da ne bude zabune. Nemam ja ništa protiv Ete. To su super mehanizmi, jedni od boljih ( Valjoux ). Ako je vlasnik sata recimo tome normalan korisnik satova (servisi na 5 godina ), svaka Eta automatic mora preživjeti tog vlasnika. Tu uopšte nije fora o kvaliteti nego u ekskluzivi. Isto je kod drugih stvari. Možeš kupit LCD televizor Sharp za 300eura, a isti sa istom diagonalom i istim funkcijama, samo da gore piše Bang&Olufssen košta 5000eura. Fora je u EKSKLUZIVI.
Pa da ali je fora i u tome sto Hublot po meni nema nikakvu exkluzivu,ako je exkluzivno to sto su dali milione na marketing onda je sve ok.
Bookmarks sajtovi