naravno da je poenta u ekskluzivi, u tome je i 50% poente i SATA kao pojave. a hublot gradi ekskluzivu na taj nacin sto su skupi i nicim drugim. brend nema ni istoriju ni mehanizme (to ima od juce ali jos nije dokazano) ali meni se dizajn dopada
naravno da je poenta u ekskluzivi, u tome je i 50% poente i SATA kao pojave. a hublot gradi ekskluzivu na taj nacin sto su skupi i nicim drugim. brend nema ni istoriju ni mehanizme (to ima od juce ali jos nije dokazano) ali meni se dizajn dopada
Pa to želim reči. Oni su po meni marketinški genijalci. Napravili su to, da sat nosi svaki drugi fudbaler i trener i to je dovoljno. Ljudi koji se ne kuže u satove i kupuju sat jer imaju novce i jer im se sviđa, ok. Večina tih ljudi razmišlja - ako je Hublot dobar za Fergussona, Eccelstona i komplet igrače sa Premiershippa, onda je dobar i za mene. Tako ja to gledam. Danas je sve u Marketingu. Ako to nebi bilo tako, od manufakturnih satova bi se kupovalo samo jedno 5-6 brendova i kraj. A danas svaki ko ima mogučnost, pravi satove. Stavi unutra Valjoux i cjenu 3-5000eura, uloži milijune u marketing i to je to.
sto je glupo raspravljati o ovakvim stvarima....zna se ko ovo kupuje. mozda ih vise i nema,prvo to ,drugo neko ne gleda ni mehanizam ni brend ako ima para i svidja mu se...
znam nevezano za ovo najvecu glupost koju covek moze da uradi,bizarno...decku umro deda i ostavao mu 4 stana u Bgd. prodao je jedan,kupio dzipa,otisao na kopaonik potrosio sve pare za nedelju dana bio najveci baja... to je da se kaze koja debilcina..a ovo sta koga briga sta ce i ko ce da ga kupi )))
next year at this time I'll be a millionaire
Ja se potpuno slažem - svako zna za sebe i neka kupi šta hoče. Ali g. Milan, sa svim poštovanjem, nije glupo raspravljati o tome. Ipak je to portal o satovima.
^ bas tako
Ime i istoriju - pa ime mu je vrlo poznato,a za istoriju mora proći još vremena - fakat da su mlad brend!
Međutim,iako su mlada firma, već su ostavili trag u časovničarstvu sa HUB8100 mehanizmom!
Luksuz i ekskluzivu - to je relativno,a Hublot ima modele 1 mil.$ i 2 mil.€ - nema luksuznijeg od toga(barem dijamanata što se tiče)!
Da se razumijemo,20000€ je ogromna cifra(da ne govorim o 200 000)i nema se čim opravdati ali je ipak određena za ljude kojima je to bakšiš!
Elem,meni se ovaj model sviđa,a da je normalne veličine i da imam para ko blata - kupio bih ga bez razmišljanja(ovako ću se zadovoljiti sa Big Bang 44mm steel ceramic.......nekad.......)!
Man,ovaj sat privlači poglede u kafani k'o Ferari na ulici!!!
Ovaj sat ima skoro identičan dizajnerski pristup kao npr. grafičke karte ili slične tehno džidže, moglo bi se reći da je upravo i odraz aktuelnog trenutka, bio on dobar ili ne....Tako da bi se moglo reći da je ovo sat za decu bogatih, neka ultra luksuzna zamena Casio G shock-a. Ovakav sat jednostavno nema veze sa tradicijom i definitivno je nešto novo, sad ne vidim što bi bio neukusniji od nekakvog zlatnog Rolexa, ja bih uvek pre izabrao ovakav dizajn....
Ovde se ni ne raspravlja o dizajnu sata jer je on najmanje bitan u celoj priči. Svako nosi ono što mu se dopada. Da želim ogroman sat koji meni dobro izgleda i koji će gotovo svi primetiti na ruci uzeo bih Seiko SBDX011 i mišljenja sam da bih bolje prošao nego li sa ovim Hublot-om.
Diskusija se u suštini vodi oko toga da li je opravdano dati 20000 evra za sat sa ETA mehanizmom proizvođača kao što je Hublot i generalno, šta je to što nudi taj proizvođač a što bi trebalo da ga stavi u rang manufaktura kao što su Jaeger-LeCoultre, Patek Philippe, Girard-Perregaux, Zenith, Audemars Piguet i ostalih?!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
A zašto je opravdano za PP dati milion i kusur $ ???
Samo zato što je PP ?
Šta je to tako vrijedno kod njih pa da toliko koštaju?
Bookmarks sajtovi