zanima me sve o ovim satovima, ako je neko upućen. kvalitet, cene, modeli. istorijat proizvodjača itd.
zanima me sve o ovim satovima, ako je neko upućen. kvalitet, cene, modeli. istorijat proizvodjača itd.
Mlada ali respektabilna firma.
Koriste sve moguće materijale za izradu svojih satova(tantal,titanijum,kevlar,magnezijum,paladiju m,platina,zlato,čelik,guma,...).
Napravili su leguru koju zovu Hublonijum(magnezijum,aluminijum i nešto što se zove Titanex)! Vrlo lagana,a vrlo čvrsta legura.
Mehanizme koje koriste su obrađene ETA,a skoro su počeli praviti i svoje in-hause mehanizme.
Vrlo su skupi: od nekih $8 000 pa do $1 000 000 !!!
Pozdrav
habloti su strasni, ali koliko znam kod nas ih nema uospte, ja sam video par komada, jednog big banga 44-ku i bas su mocni. od tada sam resio da cu kupiti hublot posle rolexa i panerai-ja. najavili su poodavno neki UNICO in house mehanizam, ima li sta od njega?
Proizvodjac koji veoma vodi racuna o kvalitetu i definitivno spada u visoku klasu. Poslednih godina je pojacao tim sa najcenjenijim dizajnerima u ovoj bransi. Pre svega prouzevsi neke koji su radili za Audemars Piguet. Kada se uzme u obzir kvalitet materijala koji koriste, i sve ono sto je Dalibor vec naveo, onda to dovoljno govori o ozbiljnosti ovog proizvodjaca satova.
Bookmarks sajtovi