Marketing: The Digital IQ of horological (and Jewelry) brands on the net, first, Jeager leCoultre, last Patek Philippe, just before Patek, Panerai...
L2: A Think Tank for Digital Innovation Research
Marketing: The Digital IQ of horological (and Jewelry) brands on the net, first, Jeager leCoultre, last Patek Philippe, just before Patek, Panerai...
L2: A Think Tank for Digital Innovation Research
Zaista zanimljivo istrazivanje, i zaista vazan aspekt marketinga danasnjice za sve proizvodjace High-end i Luxury satova.
Za JLC me uopste ne iznenadjuje sto se nasao u prvih 5, jer odavno primam njihove newsletter-e putem emaila i mogu da kazem da odlicno rade svoj posao. Imaju svoj youtube kanal, elektronske kataloge, facebook stranicu, aplikacije za mobilne telefone i jos stosta.
Mislim da dobro rade taj posao, ali se nadam se da nece smanjivati R&D budzete zarad marketinga.
Slazem se sa Vladanom, JLC je stvarno zasluzeno usao u prvih 5. Ja vec duze koristim aplikaciju za iPhone i moram reci da je odlicna. A i s obzirom da su proizvodjac koji ima mozda i najvise svojih in-house mehanizama, uopste ne brinem za njih ako nastave istim putem.
a i vlasnik si jednog JLC kojeg ne znam iz kojeg razloga neces da stavis u mojim satovima )
ali mojim
next year at this time I'll be a millionaire
The most funny part: The 3 most speculatives brands, Rolex, Panerai & Patek are the last in this report!
JlC is really good on the web, but they had no value on the second hand market.
Bell & Ross is not in the report, but they have a really agressive policy on the web.
Bookmarks sajtovi