Ja nesto gore nisam video, ja ljudi ovo ne bi stavio na ruku nikad, pre ne bih nosio sat Krile hvala za jos jedan tekst
Ja nesto gore nisam video, ja ljudi ovo ne bi stavio na ruku nikad, pre ne bih nosio sat Krile hvala za jos jedan tekst
Jos jedna jako bitna stvar. Dizajn ovog sata je pozajmljen od AMIDE DIGITREND, sata iz 70-tih, uz odredjene modifikacije.Dakle Miura je mozda 5% ovog sata , ostalo je revival Amide.
Ukusi se razlikuju i ja bi bez razmisljanja ovaj sat nosio (mislim na novu verziju-stari vec nosim ) , SAT je Fantastican!
O Staroj Amidi detaljnije mozete procitati na strani 14 Iggy Tee Space Age Kolekcija.
Poslednja ispravka: iggy tee (20.12.2012. u 8:02)
Za koliko moze da se nadje ta Amida? Tek da rascistim u glavi da li da se nadam ili da odmah dignem ruke Ima mnogo cudesa u tvojoj kolekciji Igi, ali ovaj me je kupio na prvu loptu
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Za 20god , koliko se bavim satovima , kod nas sam naleteo na svega dve.
A vidim da ih i na ebay ima sve manje, redak dosta trazen sat , a cena moze da varira od 20eur do 1000 ako je Limited sa original
kaisem u mint stanju ...
redje posecujem ovaj deo foruma, naravno i tu ima ponesto zanimljivo za mene...
To to sa lambom u kompletu! Mada moze i diablo
Sent from my Galaxy Note
Bookmarks sajtovi