Ja nesto gore nisam video, ja ljudi ovo ne bi stavio na ruku nikad, pre ne bih nosio satKrile hvala za jos jedan tekst
![]()
Ja nesto gore nisam video, ja ljudi ovo ne bi stavio na ruku nikad, pre ne bih nosio satKrile hvala za jos jedan tekst
![]()
Jos jedna jako bitna stvar. Dizajn ovog sata je pozajmljen od AMIDE DIGITREND, sata iz 70-tih, uz odredjene modifikacije.Dakle Miura je mozda 5% ovog sata , ostalo je revival Amide.
Ukusi se razlikuju i ja bi bez razmisljanja ovaj sat nosio (mislim na novu verziju-stari vec nosim) , SAT je Fantastican!
O Staroj Amidi detaljnije mozete procitati na strani 14 Iggy Tee Space Age Kolekcija.
Poslednja ispravka: iggy tee (20.12.2012. u 8:02)
Za koliko moze da se nadje ta Amida? Tek da rascistim u glavi da li da se nadam ili da odmah dignem rukeIma mnogo cudesa u tvojoj kolekciji Igi, ali ovaj me je kupio na prvu loptu
![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Za 20god , koliko se bavim satovima , kod nas sam naleteo na svega dve.
A vidim da ih i na ebay ima sve manje, redak dosta trazen sat , a cena moze da varira od 20eur do 1000 ako je Limited sa original
kaisem u mint stanju ...
redje posecujem ovaj deo foruma, naravno i tu ima ponesto zanimljivo za mene...![]()
To to sa lambom u kompletu! Mada moze i diablo
Sent from my Galaxy Note
Bookmarks sajtovi