Molim za misljenje...
Trazim Automatic Chronograph sa pristojnim mehanizmom.
Ideja je da zaobidjem zastupnike u Srbiji i da direktno od proizvodjaca dobijem rabat - popust sto priblizniji rabatu koji daju svojim zvanicnim zastupnicima. Ovo, naravno, ima smisla samo kod onih proizvodjaca koji nemaju zastupnike u Srbiji.
Da budem iskren, ovo se nisam sam setio, nego su mi proizvodjaci satova "Le Marquand" www.lemarquand.ch/ sami ponudili 50% rabata sledecim recima:
..."Should you be interested to acquire one of our watch models and
since we have no Representations in Serbia, kindly also note that
we are in a position to retrocede you their margin, resulting in very
favourable discounts up to 50 % as a direct sale.
Best regards
Master Timekeeper MTK SA
P.-H. Python"
Onda sam zaredjao i prvu, najkonkretniju ponudu dobio od DAVOSA http://www.davosa.ch/ sa sve instrukcijama za uplatu. Ponuda se odnosi na model: Pares Classic Automatic Chronograph ref. 161.484.16
All stainless steel, sapphire crystal, 5 ATM, screw-in glass back [44mm, Valjoux 7750, 14.0 mm].
Price List za ovaj site je: 1.198 Euro.
Nisu se nesto pretrgli sa popustom -5%.
Ponudu sam sa transportnim troskovima od strane UPS i osiguranjem dobio na: 955,70 Euro.
Kad mi sat stigne ostaje sarina i PDV. Ocekujem da ce to biti cca. 1.240,-Euro.
Interesuje me sta mislite o:
1. satu DAVOSA Automatic Chronograph ref. 161.484.16, Valjoux 7750,
2. ceni koju sam dobio u poredjenju sa cenom koju imaju slicni modeli 44mm, Automatic Chronograph, sa mehanizmom Valjoux 7750 kod nas,
3. ovakvim nacinom kupovine.
Ocekujem konacne ponude za neke modele slicnih k.ka i od: Mido, Maurice La Croiix, Zeno Watch, Paul Picot, Oris i JeanRichard.
Hvala u napred! :-)
Pozdrav!
P.S. Sliku ne uspevam da postavim... trebace mi malo vremena da se sanadjem. :-)
Bookmarks sajtovi