"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Lijepi satovi,stvarno!Interesantno stilizovani brojevi na cifarniku-prava bombonica za žensku dušu(i Sienna opasno izgleda) !
Ejjj, lepi satovi, još lepša glumica!
Zna li se njihova cena? Odlična zanimljiva tema, pozdrav!
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Uh,uh-papreno,mašala! Nije problem što su kvarcni(garantovano nije u njima neko smeće od mehanizama),nego je veeeeliki problem cijena! Ovi satovi otprilike dođu kao "narukvica sa koje se može očitati vrijeme"!!! Znači da nije bitan sat,nego njegov izgled,a ja se s tim nikako ne mogu složiti(vjerujem da ima dovoljno onih kojima to ne predstavlja problem i koji će bez dodatnih pitanja uzeti nešto iz ove kolekcije)!
U pravu si za mehanizam, ja sam se pogresno izrazila... Nisam htjela da kazem da su kvarcni mehanizmi losi
Posebno kad ih proizvodi Piaget.
I, svakako da osobe koje biraju Possession satove biraju ih zbog izgleda. Sa tim se takodje ni ja ne slazem.
Ma razumijemo se potpuno ! Razumijem i Piaget što nije stavio automatic mehanizme-s ovom kolekcijom ne prodaju satove nego nakit(koliko dijamanata-toliko evrića)!
Bookmarks sajtovi