Interesuje me nešto više o džepnom satu Urech ( 17 rubis, incabloc ) kvalitet, cena.Star je tridesetak godina,stajao je dugo .
Interesuje me nešto više o džepnom satu Urech ( 17 rubis, incabloc ) kvalitet, cena.Star je tridesetak godina,stajao je dugo .
Slike sata, mehanizma i detaljne oznake su neophodne, bez toga je isto kao da si postavio zanima me misljenje o Mercedesu 15god starom imam i ja jednog Urecha, rucnog...postavi slike
Sat mi je uspomena, stoji u vitrini slučajno sam ga video i zanima me orijentaciona vrednost, a ne precizna cena. ne vidim kako da dodjem do mehanizma,a evo nekoliko fotografija sata. Inače godinama nije radio ali nekoliko dana ga navijam i radi precizno. Jedino kada se pritisne točkić za navijanje poklopac neće da odskoči već mu treba mala pomoć noktom.
Slika mehanizma bila bi super pomoć ovako bez nje mogu reći da sat vrijedi nekih 50-100€.Sve više informacija tek kad vidim slike mehanizma!
Lp!
Evo nekako sam uspeo da otvorim poklopac i šaljem vam 3 fotografije mehanizma. Unutra su neki natpisi, nadam se da će se videti na uvećanim fotografijama, a pretpostavljam da ste vi časovničar pa ćete se snaći. Hvala vam puno i na dosadašnjem trudu. Usput da li je marka Urech zastupljena šire i koliko ako ste upoznati ?
Kako god sam napisao tako se na kraju i ispostavilo!Mehanizam je obični a ime brenda sata mi nije baš poznat,tako da sat vrijedi nekih 50-100€.Al to ne znači da ćete toliko moći dobiti za sat.Najbolje ga je ne prodavat tad je najvrijedniji.
Inače da rečem nisam časovničar kako mi kažemo urar,volim taj zanat i volio bih se naći u njemu al za sada sam samo zaljubljenik u đepne satove i vojne satove.
Lp!
Uvijek na usluzi kad treba pomoć oko đepnih satova!
Lp!
Bookmarks sajtovi