Pozdrav.
Unaprijed se ispričavam ako je već netko pitao nešto slično, ali zanima me mehanički džepni sat za dnevnu upotrebu.
Nakon što mi je gos. fotopetar dao izvrsne savjete odnio sam svoju Omegu kod urara i dobio procjenu popravka na nekih 500-600 eura odustao sam od popravka do nekih boljih vremena.
Čitao sam po raznim forumima prijedloge za razne satove, gledao po Ebay-u, tražio i čačkao.
Htio bih neki vintage sat sa prihvatljivim i dostupnim servisom ili novi sat uz iste takve uvjete.
Po mogućnosti da je full hunter.
Jednostavno želim sat sa "dušom" i nekom pozadinskom pričom koji će me služiti neko dogledno vrijeme.
Za sada sam stao na ovome satu, jer mi cjenovno odgovara, a i koliko sam ja razumio kvalitetno i nije tako loš, iako bi mehanizam mogao biti kineski.
Rotary Gents Stainless Steel 1 2 Hunter Pocket Watch with Albert MP00712 01 | eBay
E, sad. Kakva je mogućnost servisiranja takvog sata kod nas, jer ne znam koliko bi koštao servis kod njih svake 3 godine?
Kakva je mogućnost servisa američkih vintage satova kod nas?
I ako itko ima ikakav savjet oko kupnje sata do nekih 200 $ bio bih zahvalan na savjetu.
Bookmarks sajtovi