Ima li ko predstavu kako se krecu cene Longines dzepnih satova,veoma starih i u potpuno ispravnom stanju i gde se mogu nabaviti?
Ima li ko predstavu kako se krecu cene Longines dzepnih satova,veoma starih i u potpuno ispravnom stanju i gde se mogu nabaviti?
Pozdrav idi na www.limundo.com-kolekcionarstvo-satovi i videces kako se krecu cene .
Nema dobrih primeraka pa shodno tome i nema prave cene.
Postavicu neki detalj vise o primerku koji me interesuje pa da vidimo procene.
Online aukcije su najčešće pravo mesto, a ako nema na domaćim pogledaj na stranim (eBay).
Pozdrav,
V.S.
chrono24 takođe može da posluži u tu svrhu!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
U podforumu "Prodaja satova" mozes videti oglas za prodaju jednog dzepnog Longines sata.
Poslednja ispravka: vladas (2.1.2011. u 14:20) Razlog: Obrisan link ka obrisanom postu.
I sam sam strastveni skupljač đepnih satova kolekcija mi ima oko 100 komada i uskoro je budm pokazao danas sam se tek logirao i cjeli dan pomažem svima koliko mogu dijeleć svoje znanje o đepnim satovima!Ni ja nemam ni jedan Longines u kolekciji ali ti mogu pribavit za 250 € tu kod mene u mint stanju a možeš i sam prolistaš li njuškalo.
Ako ti bude još kakva pomoć trebala ili budeš htio kupit još pokoji dobar đepni sat ja u kolekciji imam nekoliko izvarednih duplih satova koji čekaju novog vlasnika.
Lp!
Bookmarks sajtovi