Dobar dan postovani, posedujem Zenith dzepni sat, interesuje me ako neko moze da mi kaze godinu proizvodnje ovog sata i realnu cenu u ovakvom stanju u Srbiji i van. Hvala
Dobar dan postovani, posedujem Zenith dzepni sat, interesuje me ako neko moze da mi kaze godinu proizvodnje ovog sata i realnu cenu u ovakvom stanju u Srbiji i van. Hvala
Bojane, softver pravi problem. Molim te da ponovo postaviš slike, a ja ću ih spojiti.
Hvala i izvini na cimanju.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Antique Serbian Railroad Zenith Top Wind Pocket Watch Grand Prix Paris 1900 | eBay
za Srpsku zeleznicu koliko sam mogao da skapiram
Poslednja ispravka: milan zmaj (9.1.2013. u 19:44)
next year at this time I'll be a millionaire
Radjen je za Zeleznicu SHS.
Nisam bas neki strucnjak za dzepne satove, ali znam da trenutno nisu bas popularni, pa im i cene nisu bas prevelike.
Edit: U ovoj temi je jos neko trazio procenu slicnog sata, pa pogledaj
ZENITH dzepni sat
S pbzirom na taj grb, mogu samo da pretpostavim da je napravljen izmedju 1918 i 1929.
Poslednja ispravka: RUS (9.1.2013. u 20:01) Razlog: Dodatak
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Neispravan oko 100e ispravan oko 350e
ja sam imao kao nov,prodao sam ga za 150 eura....mislim da kod nas nema šanse dobiti više,mislim da se baš trenutno nudi jedan bez grba za 90 eura,procunjaj malo domace sajteve...inače taj grb mu sigurno podiže cenu.....
Poslednja ispravka: lemi (9.1.2013. u 20:57)
LEMI
evo nešto slično...
Kolekcionarstvo : Stari Zenith sa slika - ID 4093749 - Kupujem Prodajem
Antikviteti i umetnička dela : Zenith dzepni sat PRODAT - ID 3902202 - Kupujem Prodajem
Antikviteti i umetnička dela : Zenith dzepni sat PRODAT - ID 4062323 - Kupujem Prodajem
http://www.kupujemprodajem.com/zenit...ter_id=7972632
http://www.kupindo.com/Dzepni/109575...ith-dzepni-sat
http://www.kupindo.com/Dzepni/109575...ith-dzepni-sat
ima i skupljih ali kao što reko kod nas je teško dostići tu cenu....
Poslednja ispravka: lemi (9.1.2013. u 21:03)
LEMI
Pozdrav . . . Sat jeste radjen za zeleznicu, ali sam ja nasao i podatke da su te satove dobijali samo sefovi stanica jer nema klasican grb sa lokomotivom vec grb dvoglavog orla sa znacima Srba, Hrvata i Slovenaca na grudima orla. Mnogo su redji od standardnih "lokomotivasa", samim tim i skuplji . . . Siguran sam da moze da se proda za oko 150-200eura.Naj redji su takvi satovi sa slicnim malim grbom i jedrilicom (brodom) koji su deljeni mornarici . . . Kao sto je RUS napisao deljeni su verovatno za vreme postojanja Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca 1918-1929god.
Da, postoje i oni SDŽ (СДЖ), od nastanka železnice u Srbiji, nema ih mnogo, fizički se ne razlikuju osim po grbu i verovatno oznakama unutar kućišta i mehanizma, mislim da su bili cenjeni. Ja imam jedan, naravno nadam se da ga nikad neću prodati.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi