Fantasticni su vam satovi!! Odlicna tema!
Fantasticni su vam satovi!! Odlicna tema!
Он сказал: "Поехали!"
Tissot HS3 engleski deck sat.
Zenith DH
Zenth alarm u gunmetal kućištu
Evo nekoliko satova i od mene,nisam pobjegao s foruma tu sam i na raspolaganju za pomoći svakome.Al luđak kao ja uvijek nešto nova istražuje tako da nemam mnogo prostora i vremena za pisat nove teme al obećajem da ih bude.
Puno sam novih poznanika stekao na portalu mogao bih reći i prijatelja s kojima se nikad nisam čuo ni vidio osim preko mailova i poruka.
Satove iz kolekcije čuvam,i trenutno sam u fazi istraživanja satova kraljevine kako džepnih tako i ručnih i pilotskih.Svima koji imaju kakvu informaciju nek se jave.
A gospodinu Vraču moram reći da ima nekoliko prekrasnih kapitalaca na kojima mu jako zavidim a to su Omega kronograf,Longines alarm i nekoliko prekrasnih IWC-a i Zenith-a.
Satove iz moje kolekcije već ste imali priliku upoznati al nikad nije na odmet pokazati još jednom slike ovako lijepih ali i rijetkih satova.
Hvala kolege a i ovaj Zenith kod fotopetra je uhuh...
Ponosan sam na svoje Zenithe,Zenith alarm,Zenith vojni njemački DH,Zenith vojne akademije 50 i neke klase,te Billodas rani Zenith s vojnim njemačkim oznakama na sebi.Još me zanima Zenith Vasić i Zenith željezničarski s potpisom na ciferu i noctu namještanjem.Nikad neću prežalit Zenith DH ručni koji mi je pobjegao a bio je kod nas u ponudi.
Al nisu samo Zenithi dio moje kolekcije ima tu još mnogo drugih lijepih satova.
Bravo za zenitha
Bookmarks sajtovi