Pa već si otvorio jednu temu za ovaj sat i odgovoreno ti je gde da tražiš procenu.
Jules Delas džepni sat
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Nije mi jasno kako i cime slikate ove satove? Posto su slike toliko ostre da mozes da se iseces!
Baš... ja tek sad pogledao fotke. Pa na njima se apsolutno ništa ne vidi.
Mada, koliko se po obrisima može zaključiti, mislim da je bilo pitanje o proceni vrednosti sa satom sličnog dizajna i sličnim, ako ne i istim, mehanizmom.
Ja pretpostavljam da je ovde reč o 6497 mehaničkom mehanizmu ali ostaje pitanje da li je unutra kineska kopija Ete ili prava ETA. Rekao bih da je kineska kopija.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
ne znam dali je kopija znam da je pozlata to je potvrdio zlatar odavno i imam ga oko dvadeset godina ,pokusacu da postavim bolje slike ,hvala
Bolje slike bi puno pomogle kao i znanje gdje je kupljen i za koliko al kako mi se čini ovo nije ništa drugo nego China kopija,al nadam se da će bolje slike potuć moje mišljenje!
Lp!
Bookmarks sajtovi