Ha,ha... ko POP Swatch, cas je ovo, cas ono. Zanimljiva ideja, eee. Nasuprot Angelu, mislim da bi trebalo da bude sto jednostavnije. Ja bih uzeo kockicu nekog korena oraha ili neceg sto ima lepe sare i odneo kod nekog puskara da mi je tretira uljem da bude onako mat ne lakirano.
Ovako nekako:
Nasuprot ovome:
Svakako nam baci slicice kad zavrsis projekat.
Sto se tice duboreza - nisam prob'o al' mislim da sam skoro pa majstor . Bice slika, cak i ako ne ispadne kako treba
p.s. Nije mi fora da platim tako nesto, hocu ja da to uradim. Pa nek ne lici ni na sta
Poslednja ispravka: eee (28.4.2011. u 22:59)
U pravu si da je potpuno druga priča kad nešto sam napraviš. Za puškara ti rekoh jer znam da oni koriste taj proces. Verovatno možeš i sam da tretiraš drvo uljima, sigurno postoji neki recept na netu (ako nema na Guglu - znači da ne postoji) Jedino je, koliko načuh, proces dozlaboga dugotrajan (maži, poliraj, ostavi da upija, maži, poliraj, ostavi da upija....). A možeš da napraviš i dve verzije. (naći će se neki Parmigiani ( Parmigiani Bugatti Tourbillon Watch + Bugatti Galibier 16C Car ) da ga ugradiš u drugu verziju
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
hehe, taman uz sledecu platu
Jedino što mogu reći, a pretpostavljam da si i sam znao, je da je mehanizam namjenjen ručnim satovima.
Iz koje je godine, ne znam, koji je mehanizam, ne znam, ali znam da informacije pišu ispod nemirnice. Znači, lupu u ruke i traži kod
Sretno sa radom, veselim se rezultatu!
Onda odo' da trazim lupu
izgleda da je 1976 godina proizvodnje
Bookmarks sajtovi