Ipak cu sacekati komp..slike su visoke rezolucije..pregledne su..hvala opet..
Ipak cu sacekati komp..slike su visoke rezolucije..pregledne su..hvala opet..
Iz serijskog broja koji se nalazi na mehanizmu, a ne vidi se na slici mozes videti kad je proizeden. Pogledaj u ovoj temi. Određivanje godine i meseca proizvodnje iz serijskog broja.
Cini mi se da stanje nije bas najbolje, cifer je ostecen, a grb na poklopcu je takodje ostecen, kao da je neko poliranjem skinuo sloj.
Sat bi trebalo da je dodeljivan vojnicima, mozda cak i pitomcima vojne akademije, ali ne verujem posto nema gravuru klase.
U svakom slucaju ako je ispravan mislim da ne mozes da dobijes vise od 100, mozda najvise 150e.
Uzmi ovo sa rezervom, dok se na javi neko od clanova koji znaju o ovome daleko vise od mene.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zdravo jas sam novi na forumu i imam isti vakav sat, mene interesuje njegova vrednost mislim da je proizvodnja izmegju 1932-1935, hvala unapred.
nenadue Omega je lijepa šteta oštećenja,ovaj model nije toliko rijedak najrjeđi su oni s oznakama vojne akademije koje su se davale najboljim pitomcima.Kolega RUS je na žalost sve već rekao,volio bih da je drugačije ali uz oštećenje cifera i izlizanost gravure sat i nije vrhunac za prodaju al jest za čuvanje.Šteta još jednom jer se po mehanizmu vidi da je Omega jako velika vjerujem kućište preko 5 cm.
Trajko postavi slike sata al što kvalitetnije pa ti budemo pomogli oko procjene.
Bookmarks sajtovi