Sat je nasledjen i sumnjam da ga je neko preradjivao,kako mi ga je baka poklonila dugo je stajao i nisam obracao paznju na njega cisto iz radoznalosti sam probao da se raspitam o njemu....Hvala ti puno sto si pokusao barem malo da mi pomognes....
Sat je nasledjen i sumnjam da ga je neko preradjivao,kako mi ga je baka poklonila dugo je stajao i nisam obracao paznju na njega cisto iz radoznalosti sam probao da se raspitam o njemu....Hvala ti puno sto si pokusao barem malo da mi pomognes....
Prekrasan sat,veoma star,oko 90-ak godina ima.Omega je to u hunter kućištu (hunter je kućište s prednjim poklopcem),kućište je definitivno srebrno s Nielo motivima na sebi.Sve u svemu prekrasan sat za daljnje čuvanje.Pošto tebe zanima vrijednost sata,mene zanima još jedan detalj a to je mehanizam sata te cifer bez poklopca.Bez bolje slike cifera ne mogu zaključit od kojeg je materijala i koliko je očuvan.Al već ovako mogu reći da po mojoj procijeni sat vrijedi 200-300€ koje ćeš trenutno teško dobit zbog slabog stanja na tržištu,zato bolje da ga čuvaš.
Oko Omege ti ne mogu pomoci, ali Molnija cak i da je ispravna i dobro ocuvana ima malu vrednost, oko 20e, tako da neispravna ne vredi prakticno nista.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Što se tiče Omege sve kako sam rekao stoji,starija je to Omega,kvalitetna i lijepa.
Što se tiče Molnije kolega ti je sve već rekao,20€ vrijedii to ako je super očuvana i da radi.
Čuvaj te satove,takvo nešto u dućanima više nemaš,cijene u antikvarnicama su astronomske,a to što su trenutno takvi satovi podcijenjeni ne znači da uvijek budu.
Poslednja ispravka: RUS (26.2.2014. u 22:36) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
Prvi sat nešto i vrijedi usudio bih se reći od 100-200€ u idealnoj situaciji a ta je da nađeš kolekcionara koji doista želi taj sat,sve druge opcije su loše jer budeš dobio puno manje pošto je trenutno stanje na burzi džepnih satova katastrofa.
Da malo opišem sat,nalazi se u srebrnom thula ukrašenom kućištu.Mehanizam i cifer su neoznačeni što ne ide baš u korist vrijednosti sata.Drugi sat nemoj ni pokušavat prodavat jer po mom viđenju vrijedi vrlo malo,pošto je to sat iz novijeg doba s ukrašenim kućištem i ciferom koji su u prodaji kao novi bili jako jeftini.Sad da je taj sat super očuvan nešto bi mogao zanj dobiti al pošto je u stanju kakvom jest teško nešto zanj ulovit.
Moja preporuka trenutno nemoj ništa prodavat zažalit ćeš,jer ako ikad budeš tražio nešto slično morat ćeš da se namučiš jako ali i da platiš masno,to što su trenutno džepni satovi podcijenjeni ne vjerujem da bude trajalo uvijek.
hvala puno na informacijama
Bookmarks sajtovi