Hvala puno.Zanima me da li vredi nesto ovaj sat?
Hvala puno.Zanima me da li vredi nesto ovaj sat?
Pozdrav svima! Ukratko: PALLAS, swiss made stoji na brojcaniku i na mehanizmu. Izgubio sam dugme za navijanje i ne znam da li funkcionise. Brojcanik je malo ostecen sve kao na slikama. Molio bih da mi neko od iskusnih da okvirnu procenu za ovaj sat u ovakvom stanju? Voleo bih da znam takodje koliko bi mogao da vredi ako bi se doterao malo, popravio? (Dugme mozda mogu i da pronadjem). Molio bih za savet posto sam prilicno neupucen.
Vlajkomegaskeptik prvo poslikaj satove s svih strana,napose ih otvori i slikaj mehanizme,ima li kakva gravura na poklopcima sve to treba da bih bolje procijenio satove.Tissot je šteta oštećena cifera al treba vidjet koji mehanizam ima i idu li satovi.
Lp
RiLLe
10-20 evra.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
U pitanju je ruska/sovjetska Molnija, a mehanizam je 3602.
Sto se cene tice slazem se sa Vladanom, 10-20e max.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala na odgovoru fotopetar, razumem da se ne isplati popravljati ga. Tek sada sam video tvoj odgovor jer sam bio u zabludi da mi nije objavljen post (jer sam trazio na pogresnom mestu, moja greska). Iz tog razloga sam postavio novi post pod nick-om "milan303". Pritom su slike bolje i ima slika mehanizma. Mozes pogledati na sledecoj stranici. Hvala puno na trudu!
Bookmarks sajtovi