Luckyboy11 imaš prekrasan sat,nisi naveo veličinu sata dal je oko 5 centimetara il 6 oversize.Prekrasno odlijevano kućište vjerojatno srebrno-to mogu potvrdit samo ako na unutarnjem dijelu postoje pečati koji potvrđuju da je srebro.
Sat vrijedi mnogo al tebi,na tržištu s tako oštećenim ciferom ako ide vrijedi do 100-ak €.
Al vrijednost imat takav sat u nasljeđu neprocjenjiva je.
Napišite još ide li sat i koliko je velik.
6 cm je,bas juce sam ga navio i radio je bez problema.Hvala na odgovoru
Jesi li dobro mjerio promjer, trebao bi biti 6,8 cm
Eto sad kad znamo da Doxa ide (samo da znaš ona vjerojatno ima snage i za nekoliko dana da ide s jednim navijanjem al nemoj ni slučajno to napraviti da ne bi došlo do nekog pucanja-mislim na oprugu ali i nemirnicu) mogao bih se kladiti da i sada ona drži super vrijeme,to je takva klasa,a veličina il oversize je samo plus za vrijednost sata.Šteta da je cifer oštećen jer da nije sat bi vrijedio minimalno 300 €,al ovako po mom vrijedi bar pola te cijene.
Čuvaj je i nemoj da ti padne na pamet prodati je,samo onda ako dobiješ za nju ponudu kakvu ne možeš odbiti.
Interesuje me samo koliko vredi ovakav Longines iz 1934. ?
Hvala.
Prekrasan Longines al trenutno za takvog 100-120 € dobit je maximum.
Čuvat to treba i jednog dana bude vrijedio više.
fotopetar, hvala na informaciji, svakako čuvaću ga još dugo...
Dobro dosla na forum.
O tom satu ne bih mogao da ti kazem nesto vise, ali dok se ne javi neko od clanova koji to znaju, trebalo bi da postavis i sliku mehanizma, posto bez toga tesko da ces dobiti vise informacija.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi