Danas sam imao ponudu džepnog Zenitha tzv. željezničarski sat u prilično dobrom stanju sa stražnje strane ima dvostruki poklopac na onom drugom piše "Paris Grand Prix 1900" čovjek je za njega tražio 80 €. Znam da bi bilo mnogo lakše da imam fotografiju ali eto nisam ga fotografirao, zanima me samo da li je ta cijena u nekom realnom okviru.
80 e, kupuj
Da li neko zna, da li je ovo na slici IWC i šta može da vredi?
Pozdrav,
nisat
jeste IWC ,ali zaista ne bih znao koja bi mu bila trzisna cena. reko bih da je solidna....
goran79 kaže: Molim dali neko ima neke informacije o satu koji sam postavio hvalaPrilog 116371Prilog 116372Prilog 116373
Veliki pozdrav!
Oprostite svi što sam malo van forme nadam se da ću opet počet malo da pišem i više budem na forumu.Moje kolekcionarsko ludilo proširilo se na još tema pa je i moja foto arhiva jako narasla a u njoj više nisu samo satovi.
Goran79 ovo što imate je prekrasan sat s centralnom sekundarom i jako malim brojem na ciferu i po onom kako ovakvi satovi idu vani rekao bih ako sat ide da vrijedi nekih 300-ak € pa i više a po JRM slovima pretpostavljam da je pripadao Jugoslavenskoj Ratnoj Mornarici i ako jest tad je to prvi takav sat uopće koji sam vidio i samim time jako rijedak i vrijedan komad.Ne znam ima li kakva oznaka na poklopcu sat.Mehanizam jako kvalitetan kakav je i trebao biti u takvima satovima.Samo da naglasim da satovi ruski tog tipa ne idu ispod 500€ na e-bayu a ima ih dosta u ponudi.Ako još ikako mogu pomoći javite se slobodno volio bih za svoju arhivu još koju sliku vašeg sata.
nikia vaš Zenith mogao bi biti jako lijep sat al za ukupni dojam treba više slika,samog zlata u satu vjerojatno ima oko 500€ vrijednosti nadodavši i vrijednost sata ako ide i dobro je očuvan moja procjena al ne i konačan odgovor bio bi da vaš sat vrijedi oko 700 € a daljnje slike budu pokazale dal sam u pravu il ne.
nisat IWC poput vašeg vrijedi nekoliko stotina € a točno koliko otprilike može se reći tek kad se vidi stanje lica-diala-cifera i dal sat ide il ne.Ako ide i cifer je ok rekao bih da vrijedi minimalno 200-300 € al bez slika mogu samo nagađati.
Tihomirov kupuj Zenitha po toj cijenikloni ih se samo ako su im ciferi skroz strgani.Rijetki su oni skroz očuvani i takvi uvijek imaju dobru vrijednost.Pošto sam izbirljiv još uvijek nemam Zenitha željezničarskog,Longinesa sam uspio nabaviti njih kao da je više.
Poslednja ispravka: fotopetar (5.12.2015. u 19:12) Razlog: 2 u 1 post,prvi pobrišite
Hvala,
Šaljem fotose cifera i spoljašnosti.
Buni me što na mehanizmu nema serijskog broja ni neke druge oznake.
Čekam Vaš sud,
pozdrav
Bookmarks sajtovi