Na žalost ovaj sat ne vrijedi ni 10 €,možda ako vidim još slika poveća se cijena za koji euro ali sumnjam. Jeftina kopijetina željezničarskih satova koja može bit na navijanje ili baterije podjednako malo vrijedi.Tek ako je neka Eta unutra vrijedi kojih par desetaka €. Željezničarski sat od 1000€ ja imam i ne znam dal na forumu itko više ima jedan u toj klasi, a to je moj Hamilton 950 kalibra željezničarski sat Canadskih željeznica.
Oprostite svi što me nema baš na forumu, okupirao sam se skupljanjem slika iz II rata pa sam malo zapostavio forum,napravio sam takvu arhivu da se ima o čemu pričat preko 50 tisuća slika.Al zato arhiva o satovima ima preko 100 tisuća slika.
Tu sam i uvijek sam na usluzi svima.
Ovaj sat je doista prekrasan, sat za čuvanje il nekog kolekcionara da mu bude vrh kolekcije.
Mogu reći da ste sami odgovorili na svoj upit koliko sat vrijedi,najbolji odgovor je pronaći iste satove u ponudi i realno se po tome procijeniti. Ovo nije sat koji se svaki dan vidi pa već ima neku tržišnu cijenu ovo je raritet i kao takav mora imati tretman.
Treba ga prodati jedino ako je to neophodno il ako za njega stigne ponuda vrijedna pažnje.Al najveći pogodak bio bi sačuvati ga jer njegova realna vrijednost samo bude rasla jer ovo je ultra rijedak kolekcionarski primjerak.
Nadam se da ste zadovoljni odgovorom. Čuvajte ovo čudo ja uživo ni blizu sličan sat nisam vidio a vidio sam ih mnogo i imam veliku kolekciju.
Bookmarks sajtovi