Šteta da satovi ne rade ovaj prvi je Otomanski sat i super stvar za kolekcionare iako nije ni Doxa loša.Najbolje da ih čuvaš il pokušaš srediti i spremiti ovako za njih ne možeš dobit 100-150€ popravljeni bi vrijedili puno više.
LP
Čuvaj to šta imaš nikad tako nešto ako prodaš nećeš naći vjeruj mi
Veliki pozdrav!
Ovo je jedan od najljepših satova koji sam vidio u zadnje vrijeme.Ovo što imate je Minute Repeater (Znači da sat kada se navije i ide kad ga pritisnete bočno na tipku odzvoni točno koliko je sati i koliko minuta, čista perverzija od sata kakav ja kolekcionar satova uživo vidio nisam)
Koliko vidim cifer fantastično izgleda (fali sekundna kazaljka al to je najmanja stvar koja vas mora zamarati, još ako sat ide imate nešto veličanstveno)
Slični satovi na e-bayu idu za tisuće € ili dolara i ako ga ikad budete prodavali nemojte da vam prodaju priče ovo ono, na e-bayu sam mehanizam s lošim ciferom minute repeatera ide za 1000 dolara.
Zaboravih reći da samo kućište vašeg sata vrijedi dosta jer je od 18 karatnog zlata.
puno vam hvala na proceni
Fotografija je baš loša ali rekao bih da je to ovaj model
Unutra je mehanizam Kienzle 058/15 bidfun-db Archive: Watch Movements: Kienzle 058/15
U svakom slučaju mislim da ne vredi 100 evra, osim ako je kućište od zlata. U tom slučaju je neka druga cena.
Poslednja ispravka: skydrummer (14.8.2016. u 1:48)
To je taj model sto si stavio fotografije samo sto njegov bolje izgleda
Stanje mu je zaista mint. Hvala na pomoći
Hvala na odgovoru. Ja se ne bavim satovima, ja bi ih najradije prodao nekom kome će nešto značiti. A mislim da su opruge od navijanja na oba sata pukle. Još jednom hvala
Postovani fotopetre 16.6.2016. ste mi dali smernice u vezi dzepnog sata Borel&Fils na strani 58.Vidim da ga vi hvalite pa sam resio da probam da ga prodam.Gledajuci Ebay i aukcijsku kucu Dorotheum,posto nisam strucnjak procenio sam da bi mu vrednost bila izmedju 2500 i 3000 evra.Da li se slazete sa mnom i da li da ga postavim na oglase za prodaju ovde na Svetu Satova ili imate neki drugi predlog za mene,posto ste specijalista za dzepne satove.Unapred hvala na predlogu i pozdrav.
Bookmarks sajtovi