Ja sam imao pilot sa Omega mehanizmom prije par godina. Možeš si sam složiti kombinaciju cifera i kazaljki koje ti pašu. Kućište sa baya, ima ih dosta.
Jedino će ključ biti problem, moj je imao custom made osovinu i holdere.
Ja sam totalni noob za satove,raspitaću se kod časovničara,da ga otvori prvo,pogleda mehanizam pa da na kraju kaže cijenu gotovog sata
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Morgomir dobrodošao
Imate prekrasan sat jako lijepo očuvanog srebrnog kućišta s thula obradom, cifer mi se čini bezprijekoran i usudio bih se reći da takav primjerak sata minimalno vrijedi 150€ s obzirom na loše tržište preporučio bih da ga čuvate jer po mom vrijedi i više.
Lijepa Omega al šteta cifera. Kolega vas je jako dobro uputio, po mom najbolje preradit mehanizam u ručni sat ako vas takvo ulaganje veseli. Jeftinija varijanta je servisirati sat pa da radi s takvim ciferom kakav jest. Ako sat mislite prodavati preporučam da se u nikakav pothvat ne upuštate jer ćete se debelo razočarati razlikom uloženog i dobivenog za sat.
Željezničarski sat iz 50-ih godina do 60-ih vrijedi 50-70€
Molim da li neko moze da da orjentacionu procenu vrednosti sata na slikama.
Iskopao u selu kod komšije. Hoće da ga proda a meni bi bila čast/moranje da imam sat star 100 i kusur godina koji radi (navio ga na par minuta, kuca/radi). Nedostaje sekundara, plastika pukla i naravno čišćenje i podmazivanje. Problem - komša ne zna koliko da traži a ja ne znam koliko da ponudim? Ako može pomoć da se ja ne zeznem a ni komšu ne bih da oštetim. Sredio bih ove tri nabrojane stvari, patinu ne bih dirao
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi