Obojica imate Omege prva je željezničarska i ako ide 150-200 eura vrijedi cifer je koliko vidim dobar
Druga Omega šteta ima oštećen brojčanik-cifer al ako ide i uz nedostatke vrijedi 100-150 € e sada koliko ćeš susjedu ponuditi zanj tvoja stvar.
Obojica imate Omege prva je željezničarska i ako ide 150-200 eura vrijedi cifer je koliko vidim dobar
Druga Omega šteta ima oštećen brojčanik-cifer al ako ide i uz nedostatke vrijedi 100-150 € e sada koliko ćeš susjedu ponuditi zanj tvoja stvar.
Treba ti jedno ozbiljno uređenje. Ako ne možeš sam, uređenje sata prelazi njegovu vrijednost. Što se tiče komše plafon mu je 50 eurića.
Hvala na pomoći. Mislio sam da zbog godina sat više vredi a verovatno i komšija. Ako bude hteo da ga proda za 50-70 evra, biću jako srećan da ga uzmem ali sumnjam
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Rezervni dijelovi teško.
Koliko vidim mehanizam je kompletan i u dobrom stanju. Najvjerojatnije treba samo dobar servis.
Nadji nekog urara koji zna šta radi.
E da.. Krasan IWC
Pronasao sam na IWC forumu nacin da se utvrdi datum (okvirno) za mehanizam i kuciste (DateYourIWC applet).
Na osnovu serijskih brojeva, ovo je informacija:
Main findings:
Movement number 899,528 Case number 932,888
The movement is a LÈp. calibre 73, dating from the year 1929.
The case was most probably produced resp. delivered around 1932.
Odneo sam ga i na servis, potvrdjeno je da je mehanizam u dobrom stanju, ali mu nedostaje neki deo.
Nadam se da ce casovnicar uspeti da ga pronadje i vrati sat u radno stanje...
Ukoliko neko zna nešto da mi kaže o satu sa slike bio bih mu zahvalan. U familiji je već jako dugo
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Poslednja ispravka: cikaZubic (19.7.2018. u 21:58)
Bookmarks sajtovi