imaš li ideju koliko bi vredela Omega u onakvom stanju, mislim da je kućište srebrno, da li je od čistog srebra ili posrebreno nisam siguran... ?
imaš li ideju koliko bi vredela Omega u onakvom stanju, mislim da je kućište srebrno, da li je od čistog srebra ili posrebreno nisam siguran... ?
Ma Omega slupana cifera na žalost vrijedi dosta manje od 100 € sad koliko to ovisi o onome tko kupuje koliko je voljan dati za nju.Inače pratim redovito cijene đepnih Omega i mogu se već u mint stanju naći za 200 dolara,sat sam procijeni da tvoja s vidljivim oštećenjem cifera koji je najskuplji kod mijenjanja nekih oko 100€ plus ruke majstora i na kraju koliku cijenu satu dobiješ.Nadam se da si shvatio moju priču,preporuka prva dva sata nemoj prodavat bez naknadnih kolzutacija dok Omegu ako ne želiš pokušaj što bolje prodat al računaj opet ne pitat previše,drži se ove moje priče o relnoj procijeni sata s oštećenim ciferom.Ja sam takve satove iz svoje kolekcije rješavao za vrlo malo (sad sam ostvario to da imam blizu 100 satova od kojih samo nekoliko njih imaju sitno oštećenje,al su ti satovi toliko rijetki da su i takvi vrlo skupi.dok se to za običnu Omegu ne može reći,a i cifer nije malo već dosta oštećen.
Elgina i moonphase obavezno na servis,da opet blistaju punim sjajem (što se tiče potrebe možda je dovoljno samo moonphase sat odnijet na servis,Omegu zaboravi reparirat jer cif novi preskup je više se isplati tražit novu očuvanu Omegu).
hvala na opširnom izveštaju... Omegu mogu probati da udomim ako budem imao sreće za 100€, mežeš li mi približno reći koliko vredi Elgin i moonphase?
Joxa,fotopetar ti je već dao prilično preciznu procenu za Elgin (150 evra)i okvirno za moonphase u postovima posle tvojih
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Na fotografijama se ne vidi NIŠTA!
Ubaci prave slike pa ti budemo procijenili sat.Po prošlim satovima računam da bi i ovaj sat mogao biti lijep,još samo da je očuvan pa će nešto i da vrijedi.Al unaprijed ako ima oštećen cifer ne računaj da ćeš mnogo dobit zanj.
Može li mi neko reći gde bih u Beogradu mogao da repariram Elgin i moonphase?
Našao sam na internetu ovaj sajt,pregledao par tema i odmah se registrovao.Imam jedan džepni sat o kojem ništa ne znam.Siguran sam da je ovo pravo mesto gde će stručni ljudi da mi objasne o čemu se radi.
kada otvorim sat na donjem poklopcu piše sledeće:
E.HOWARD WATCH CO. C.W.C.CO. TRADEMARK pa posle trade mesec i zvezda CRESCENT EXTRA 2274238 BOSTON
Na samom mehanizmu piše pisanim slovima:
e.howard watch co. boston u.s.a 1124559 adjusted 17 Jewels
Bookmarks sajtovi