AlenVR dobro dosao na forum.
Sat pokrece mehanizam Poljot 2609. Gledajuci mehanizam sat bi mogao biti star 40-tak godina ali mislim da je sat mnogo mladji.
Ako si pod procenom mislio na procenu vrednosti, sat ne vredi mnogo. Jeftin mehanizam u jeftinom kucistu. Cuvaj sat.
Hvala puno na informacijama,cuvacu ga naravno,sat je prelep po mom misljenju.
Evo sta je meni interesantno. U zadnje vreme sve je vise pitanja vezanih za procenu orginalnosti, vrednosti,starosti a da se pritom u svojoj prvoj poruci na forumu ne kaze dobar dan, pozdrav, cao, postovanje, itd.
Trazi se neka vrsta usluge,pomoci tj.tudjeg angazovanja a neka osnovna pravila pristojnog ponasanja-komunikacije izostaju.
Nije tesko biti fin.
PS- U zadnjih nekoliko dana bilo je par takvih slucajeva. Bilo ih je i ranije a verovatno ce ih biti i u buducnosti. Nazalost.
Poslednja ispravka: skydrummer (3.3.2017. u 20:07)
Ako mi vjrujes,jedva nadjo i kako poruku da napisem i da ubacim slike
..upravo zato se ja ne upustam u odgovore, jer u pravilu ti frisko registrovani ne zele googlati nego ovdje traze odgovor....jbg, to im je svakako lakse....a vise od polovice istih samo interesira za koliko para mogu prodati napomenuti sat....a kada i dobiju odgovor nema ni z od zahvale ili cega god vec
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ja sam samo pitao, ako neko hoce da pomogne hvala mu,ako nece opet mu hvala. Moje je da pitam.
Ok pitaš al je stvar kućnog vaspitanja da se izuješ kad uđeš u tuđu kuću.
Edit upućen adminima. I to se lako reši, minimum 20 postova da bi se moglo pisati u ovoj temi.
RN3 Pro via TT
Bookmarks sajtovi