Ja sam uvijek spreman pomoći i tu na temi i privatno i na fejsu gdje imam grupu al se slažem s kolegama neki bon-ton treba da se zna.
Ja sam uvijek spreman pomoći i tu na temi i privatno i na fejsu gdje imam grupu al se slažem s kolegama neki bon-ton treba da se zna.
U pitanju je Peseux 320 mehanizam koji se proizvodio 50-ih i 60-ih godina. Solidni mehanizmi.
Ahaa,vredi li to ista. Posto sam ga nosi i kod sajdzije i on rece da je siguran 95 % i da je oko sata zlato,pa sad nzm jel sat ima neku vrednost ili nema.
Ne moze biti 95% siguran. Ili je zlato ili nije zlato.
Ako je zlato treba imati zigove,u tom slucaju vrijedi tezinu zlata.
Ako nije zlato onda vrijedi mozda 30-40 eura.
sent from my LV using Gucci
Da deklaraciji pise da je pozlacen
Grbekv dobro dosao na forum.
Ako je taj papir od tog sata onda doslovno sve o satu pise na papiru. Raketa, mehanizam 2614 H itd.
Sto se cene tice rekao bih 20-tak evra, ako je sat ispravan i ocuvan.
Nije mi jasno da ima tako malu cenu, pa deklaraciji pise da je u pozlacenom kucistu. Inace je bukvlano ne koriscen. Za mene ima ogromnu sentimentalnu vrednost, ali me je interesovala cena.
Ruska pozlata i nije baš najboljeg kvaliteta, ali o njoj će najbolje reči zlatar. Naime, zlato se meri i ne može se proceniti na osnovu slike, a ruska časovničarska industrija je imala povelik broj modela i teško je naći sve podatke o njima. Ako je sat nekorišćen, to mu može podići cenu, ali kod nas ga nećeš baš tako lako prodati jer je tržište malo i relativno siromašno. Pogleaj cene džepnih satova na kupujemprodajem.com da bi se upoznao sa cenama, a ako budeš pratio oglase, videćeš da se mnogi satovi prodaju mesecima.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi