18Likes
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Pomoc oko sata?!
Pa kako kazes da vredi nesto vise od njegove gramaze u srebru, onda je cena skupa. 80evra.
-
Vredi on, ali je pitanje koliko para zaista mozes dobiti za njega ovde. A kada toliko treba dati za servis vredi sada trenutno da ga prodas upravo toliko - malo vise od cene srebra.
Mada meni to zvuci kao puno para, mozda da ga odneses i kod nekog drugog casovnicara. Moze biti tako skupo ako je neko deo ostecen. Jer nemaju casovnicari rezervnih delova za takav mehanizam. Ni ja mog ne mogu da sredim, veliki posao i puno para.
Poslednja ispravka: krstin (10.1.2013. u 0:04)
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 13
-
Da sam na tvom mestu odneo bih ga jos negde. Ne znam odakle si, ali pogledaj ovde na sajtu spisak casovnicara. Da pored tako skupog servisa jos hoce i da ti naplati 10e ciscenje, po meni bezveze. Kod nekih casovnicara je praksa da uz servis mehanizma ciscenje kucista bude besplatno...
Kaze Grof dobro, taman bi sklopili jedan sat od nasih
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Evo jos od davno teme, u kojoj sam i ja dobio korisne komentare, a kasnije ga i sam rastavio.
Stari dzepni sat
-
Moje isprike što prije nisam uskočio pripoći.Imaš prekrasan cilindričan sat u srebrnom kućištu uz to još i graviranom.Uz servis sata,koliko vidim cifer je cijeli nema oštećenja,jedna kazaljka nije originalna bilo bi dobro nabavit je kao i kailu za nošenje na lancu.Rijetko se baš viđa ovako očuvan sat iz tog toba otprilike iz 1890-ih je sat.Sredi ga i uživa u njemu,a ako ga budeš prodavao ništa ispod 200€.Radije nek bude kod tebe.Nadam se da sam pomogao.Inače satovi iz tog doba većinom su nepotpisani jer su ih radili na više mjesta (tvornica) a mali urari kupovali su djelove i sastavljali satove.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Gde mogu nabaviti tu kazaljku? Ima li neko slican sat? Koliko on vredi ako je ispravan?
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Poslednja ispravka: Neša (10.1.2013. u 19:55)
Razlog: Brisanje oglasa
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi