I ovaj je prelep, bas je u "beneton" stilu! U svakom slucaju, prelepi su satovi, bas te krenulo ove godine
I ovaj je prelep, bas je u "beneton" stilu! U svakom slucaju, prelepi su satovi, bas te krenulo ove godine
Evo jednog retro svajcarca iz sedamdeeset i neke, radi se Tissotu "seven" automatic veliko celicno kuciste ne standardnog oblika sa izuzetno lepom neostecenom zelenom ciferu ukrasen belim skazaljkama i belim oznakama na brojcaniku, unutra je zuta masina tissot, staklo je kristal koje se treba polirati
Poslednja ispravka: vladas (6.2.2011. u 18:00) Razlog: Prepravka linka slike
Walter odličan Tissot, što ne pišeš malo o satovima, dugo nisi?
Walter odakle si?
Satovi su ti prelepi
pozdrav iz makedonije
Ja bih pisao ali nemam bas mnogo vremena !
jeste jas sam iz skoplja
Evo jos jednog starog smekera - svajcarca "Omikron" automatic 25 rubina incablok najverovatnije prozvedjen negde sedamdesetih godina, izuzetno neobican lep crvni cifer sa belim obrucom srebrene skazaljke vrlo interesantna bela sekundara, kuciste celicno sto je neobicno za omikrona iz tih godina, odlicna masina koja radi besprekorno i vrlo vrlo tacno , treba da se malo bolje ispolira kuciste i bice top. Inace sta se desava sa brendom Omikron, neznam imaju sajt Welcome to the Official website of Omikron Watches - Manufacturer of Swiss watches since 1888 cene nisu uopste jevtine od 3500 dolara pa navise a skoro i da na internetu nemozete nabaviti ovaj Brend. Stari omikroni koji sam imao prilike da vidim skoro su svi sa pohabanim kutijama dok su masine solidne, ovaj moj crveni je od celicnog kucista jako upecatljiv i precizan sat, imam ga duze vreme i vrlo sam zadovoljan s njim.
Poslednja ispravka: vladas (9.2.2011. u 19:55) Razlog: prepravka linkova slika
Uhhh dobre malo i preterane cene imaju na sajtu!
Kada budeš došao ovde ja čašćavam poliranje ovog odličnog Omikrona!
Bookmarks sajtovi