Hvala na savetu, ali se plashim da mi neki sajdzija ne pokvari sat, poshto sam na drugom forumu video da ima loshih majstora. Svakako cu se prosetati da vidim shta kazu..
Hvala na savetu, ali se plashim da mi neki sajdzija ne pokvari sat, poshto sam na drugom forumu video da ima loshih majstora. Svakako cu se prosetati da vidim shta kazu..
Svi pomenuti časovničari (računajući i Srbu sa Terazija)su za preporuku.
Ne bismo preporučivali bilo koga.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mislim da satu ako ide treba jedan pošten servis i ništa više.Šta će radit ciferu?Uzmeš pamučnu vatu i na njoj malo ulja za čišćenje oružja,kože i bez puno upiranja počistit cifer i ko nov bude.Podmazivanje i servis malo su zahtjevniji al nikad vrijedni 100 € toliko ni sam sat ne vrijedi.30-ak € maksimum.Inače sat je super al to je sat nižeg cijenovnog ranga nekad sat srednjeg staleža.
Lp!
Joj, sada sam u josh vecoj dilemi! Pola beograda sam proshao, maltene sve sajdzije. Ili ga nisu ni pogledali, u fazonu nema shansi bilo shta da se radi, ili su rekli kako bi mi samo uzeli pare kada bi pokushali da ga srede, nema mu spasa.(( Izgleda da cu ga ipak nositi kod Srbe...
A da li si išao kod ovih koje sam spomenuo? Onaj časovničar u Zemunu često prima i ono što drugi neće da rade. Doduše, ukoliko je zaista problem nedostatak dela, onda ti može pomoći samo onaj ko ima takav deo u rezervi.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Vidish, nisam, hteo sam ali mi je moral opao posle 10og sajdzije, svi mi isto pricaju. Bio sam na zelenom vencu, nije ga ni pogledao. Mada bih mogao do zemuna da skoknem, bash cu sutra otici, samo da se ne zagubim poshto sam retko na zemunu.
Evo linka za servis: Servisi satova - Svet Satova
Nalazi se odmah iza Komande vazuhoplovstva, u samom centru Zemuna. Ne garantujem da će moći da uradi ako nema delova, tj. ako je to u pitanju. Možda g. Srba ima delova koje može da ugradi, ukoliko je to u pitanju. U koji god servis da odeš, pitaj majstora za bliže objašnjenje kvara.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Danas sam bio kod majstora na zemunu, rece covek nema problema, cak ima i rezervnih delova za njega + za mnogo manje novca ce mi odraditi opravku! Hvala Nesho puno na preporuci..
Opravka sata je zavrsena, uspesno! Slike sata nisam okacio jer spoljashnji izgled je ostao isti, samo je skinuo rdju sa kazaljki, medjutim dusa mu je osvezena, sto je najbitnije! Jos jednom hvala svima na velikoj pomoci i korisnim savetima!
Bookmarks sajtovi