Prikaz rezultata 1 do 5 od ukupno 5
    Novi član
    Član od
    11.4.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Sta moze biti ovo?

Imam ovaj sat ali ne znam nista skoro o njemu, samo da je od zlata (provereno u zlatari), mozete li mi reci nesto o njemu, npr starost, proizvodjaca, vrednost... Hvala unapred!
    Priložene slike Priložene slike Sta moze biti ovo?-photo-0003..jpg   Sta moze biti ovo?-photo-0004..jpg   Sta moze biti ovo?-photo-0002..jpg  

Član Avatar korisnika Laslo51
    Član od
    25.9.2008.
    Lajkovi
    25
    Reputacioni uticaj
    18

Određen forumom Re: Sta moze biti ovo?

ajde uslikaj i mehanizam da svi vidimo
    pozdrav
    kad god vidis sat ti pozeli zelju

Novi član
    Član od
    11.4.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Stariji član Avatar korisnika fotopetar
    Član od
    5.2.2012.
    Lajkovi
    3284
    Blogovi
    6
    Reputacioni uticaj
    302

Veliki pozdrav i dobrodošlica na forum!
    Sat koji predstavljaš je dosta lijep ali nije puno vrijedniji od cijene zlata koju možeš dobit za sat!
    Pitanje je zašto?Pa zato jer je mehanizam običan i marka sata uopće nije poznata (ja za nju čuo nisam) pa s samim time ko da imaš jedan obični švicarski sat plus vrijednost zlata.Sat na prvu ruku izgleda lijep i onako moja procjena je za vrijednost 100 € sat plus vrijednost zlata (moja preporuka je ne prodavat ga jer danas razlika samo Hrvatske i Srbije za cijenu zlata je velika mislim u duplo).Zanima me još promjer sata i ima li pripadajući lanac te najbitnije radi li?
    Lp!

Član Avatar korisnika Marko Crv
    Član od
    20.3.2012.
    Lajkovi
    464
    Reputacioni uticaj
    36

Tona je firma iz SWISS-a o kojoj sam samo nasao podatke da je iz Bremon-a, La Chaux-de-Fonds, Schweiz; registriert am 26.4.1939 . . . . Zanimlji je i PRELEP sat, HUNTER model sto znaci da je krunica na broju 3 . . . . Po kazaljkama i ovim malo losijim slikama mehanizma mogu ti reci da je mehanizm ODLICAN i lici na neke modele Unitas-a, koji je pravio veoma kvalitetne mehanizme za dzepne satove . . . Mogao bi da slikas zigove koji se nalaze sa unutrasnje strane poklopca i da njih postavis ovde kao i sam balanser u mehanizmu jer pored njega se nalazi zig sa brojem da vidim tacno koji je mehanizam u pitanju . . . Toliko od mene . . . POZDRAV . . . .

Slične teme

1. ako moze savet oko longines-a L3.628.4
    By maverick in forum Swiss-Made mid-range satovi
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 28.1.2011., 16:09

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •