druze to je suludo.ne vredi ni blizu toliko.
Sat uzivo mnogo bolje izgleda!
I meni se stvarno dopada...
Kada sam ga stavio na ruku, zaboravio sam
i na kvarcni mehanizam i sve ostalo[IMG]file:///C:/Users/NENAD/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG]
Ima li neko iskustva sa bar slicnom satom?
Ja imam iskustva sa sličnim satovima i preporučio bih i svakome. Nekada i svako ne može se uvek osloniti na automatike, naročito ne stariji ljudi ili ljudi koji su dosta u jednoj prostoriji, a tu su i mehanizmi koji će biti i jesu u samom vrhu Istorije časovničarstva.
U ovom satu je mehanizam Thermoline sa funkcijama kao što su Chronograph, Perpetual Calendar, GMT, Alarm, Backlight koji košta nekih $200, celokupno kućište sata kao i narukvica je od Titaniuma koje je dosta skuplje od običnog SS čelika, stavimo i ime brenda i eto cene od 1000€.
Ovo su neki moji razlozi, svačije mišljenje poštujem i cenim, a i zašto ne bi, ali samo znajte da jako dobro znam kuckanje i rad srca automatika, pa bi opet kupio dobar kvarcni sat!
ma to niko ne spori Angele kvalitet tog mehanizma...vec cena samog sata..ali sto uostalom da komentarisemo cenu ovde kadje pitanje bilo...
next year at this time I'll be a millionaire
Ja da kupujem sat takvog tipa, "lomio" bi se izmedju B1 i X-33, a Aerospace bi mi bio tek na trecem mestu. Suvise mi je mali i tanak za takav model sata.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
X-33 mislim na OMEGU?
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi