taj sat kataloski vredi najmanje 5000 eur,a zna se koje su cene onih satova...ne zaleci se,to je najobicniji kinez i to jeftin kinez jer i oni skuplji kostaju oko 500!
Za 100-200e ili prodavac ima neki probllem ili nije original
Bilo bi lepo videti fotke sata, iako smo se svi složili da nema reči o originalnosti u ovom slučaju i da je ipak sat fejk.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa i ja mislim na je kopija ali reko da se raspitam, da mi savest bude mirna. Prodavac ima izvesnih problema, kaze da ga je dobio na poklon iz inostranstva. Potrudicu se da kasnije okacim slike (radim posle podne). Hvala svima na iskrenim odgovorima i zaista mi se svidja forum.
Pozz
Ma uvek je priča tog tipa, zaobiđi ti i sat i prodavca. Nema on nikakvih problema osim onih kojima se služi da prevari kupce.
Za 100-200€ imaš jako lepih i kvalitetnih satova kako po radnjama tako i ovde na forumu u oglasima. Kupi pravi sat i uživaj u njemu, nemoj se zadovoljiti kineskim smećem samo zato što na brojčaniku ima ispisano BrAitling.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ne bacaj 200eur u vetar. Taj isti mozes da kupis i za 1000din mislim. Pusti to vec u radnju i kupi neki lep sat za te pare ORGINALAN i da te sluzi.
Bookmarks sajtovi