edit by dragon: prebačeno iz teme http://www.svetsatova.com/forum/show...7473#post17473
sory zbog off-topic ali ne mogu da nadjem na forumu, kako da znam da li je sat original. neko upustvo.
sry svima jos jednom
pozz
edit by dragon: prebačeno iz teme http://www.svetsatova.com/forum/show...7473#post17473
sory zbog off-topic ali ne mogu da nadjem na forumu, kako da znam da li je sat original. neko upustvo.
sry svima jos jednom
pozz
Poslednja ispravka: dragon (14.11.2010. u 2:41)
off topic
Koji proizvođač, koji model, koji sat?
Ne postoji neko univerzalno ili pisano uputstvo za proveru originalnosti sata, najbolje bi bilo da otvoriš novu temu u kojoj ćeš postaviti kvalitetne slike sata za koji želiš da utvrdiš autentičnost pa da sačekaš odgovor članova foruma. Druga varijanta ti je da sat odneseš kod časovničara ili distributera za Srbiju proizvođača za čiji sat tražiš proveru autentičnosti pa da ti oni daju mišljenje.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
@dragon Hvala na odgovoru, sat je Breitling For Bentley. Znaci casovnicar ce znati, a ja cu se potruditi da otvorim novu temu pa da okacim slike.
@nikola0406 da znam zato me i interesuje, posto ga imam za male pare
za koliko ga dobijas ako nije tajna.
Izmedju 100 i 200e.
Fejk, 10000% nije original!
Pozdrav
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Pa to je najbolje, okačiti slike sata pa videti. Mada što kažeš, realno i najrealnije ovaj sat za 100-200€ ne može da se kupi a da je pritom original.
Bookmarks sajtovi