Ma i nije neki sat a Piksi?
Savrsen...Braitling u poslenje vreme zna bas da zagolica mastu jako
Ma i nije neki sat a Piksi?
Savrsen...Braitling u poslenje vreme zna bas da zagolica mastu jako
next year at this time I'll be a millionaire
Ne pamtim da mi se nekad neki svideo kao ovaj. Moćno izgleda, a opet je "mirniji" od većine Breitlinga. Sat za sva vremena, i retro i moderan. Ma dobar i na neviđeno.
Iako nisam bas preveliki ljubitelj Braje, ovaj model mi se svidja. Jedino sto mi se ne svidja je precnik.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nema da brineš, nije sav u ciferu bezel ga vizuelno smanjuje, pogledaj na manekenu na slici, ne deluje prevelik. Sigurno kapetan nije Tkačenko.
Uostalom ima isti prečnik kao World, on sigurno izgleda veće, a nosi se bez problema
Poslednja ispravka: piksi (3.3.2015. u 15:51)
Meni bi taman lepo "cucnuo" na mojih 19.7cm zgloba
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Lepo samo da je 42mm,46mm je preterano.Vec imam SO heritage chrono od 46mm koji sam 5 puta stavio na ruku i jedva cekam da ga zamenim.
Ja se slazem sa piksijem posto ima ovakav bezel 46mm je taman. Savrsenstvo
Dzaba... da je k'o tanjir, ja bih ga opet pronosao... bar da me zelja mine. Dugo mi se nije neki sat ovako dopao na prvu...
Он сказал: "Поехали!"
Savrsen ...
next year at this time I'll be a millionaire
Sat sa 7750 mehanizmom za 7000? Rolex mu dodje dzab dzaba onda a omega sa 8500/9300 kao apsolutno najbolja kupovina.
Da dalje elaboriram- u nabavci je 7750 oko 500usd, na vecu kolicinu i manje pa me zanima na sta ide ostalih 6500? U troskove razvoja mehanizma sigurno ne. Marza im je bas solidna
Poslednja ispravka: Wildboar (5.3.2015. u 13:43)
Bookmarks sajtovi