Jedina mana ovoj Braji je što (zbog cijene) nije dostupan nama običnim smrtnicima...
Inače ovaj sat je perfektan po svim osobinama..
Jedina mana ovoj Braji je što (zbog cijene) nije dostupan nama običnim smrtnicima...
Inače ovaj sat je perfektan po svim osobinama..
Meni se bas svidja ako mu je bazna 7750....cena mozda ne.
Pre bi izdvojio parice za itekako proveren mehanizam nego da za godinu dana razmisljam sta se moze (a i ne mora ) da se desi.
next year at this time I'll be a millionaire
Cena nije objavljena, to je samo moja špekulacija, možda bude manje a i više, procena je na osnovu cene Navitimera istih dimenzija i mehanizma, sa čeličnom narukvicom.
U prikazu Navitimera već sam o tome pisao
Od Kartera do Putina preko Ženeve
"Nedostaci:
Mehanizam koji nije in-house, što mnogi vide kao manu.
Prednosti:
Mehanizam koji nije in house, stoga ga je mogućnost servisiranja prilično dostupna po relativno povoljnoj ceni."
Servis za 7750 može da se uradi za stotinak evra, a za R4130 je 650. Po ceni jednog servisa Role, Breitling može da se održava skoro doživotno.
Naravno da je užasno skupo, nije ovo jedini primer, mnogi to rade, ali lično pre bih vozio punta i kupio ovo nego skup auto i neki modni sat.
Eh Omega 8500 -9300 iz licnog iskustva prelepi mehanizmi..opet iz price sa covekom koji je ovlascen da ih servisira tesko ce to kod nas da ide barem za sad...znaci salje se i cekicari najmanje 3 meseca. A i po forumima nesto ljudi i nisu zadovoljni s tim in-haus
next year at this time I'll be a millionaire
piksi za tih 650evra kod Rolexa, znas li sta sve tacno ulazi, odnosno svakako ulazi poliranje ili popunjavanje dubokih risova, zamena dihtunga i slicno, nego ulazi li i zamena kazaljki, krunice, nekih linkova, kopce ili bilo kog dela mehanizma
samo servis za Rolexa identican tom servisu Breitlinga takodje nije skup, ali ako ti uz njega dobijes i sertifikat, futrolicu i sve cak i najmanje potrosene delove zamenjene, onda razlika nije tako ocigledna, zar ne
Ne sekirajte se ljudi . Sličan dizajn a verovatno kud i kamo realnija cena: Sinn Shop - Fliegeruhren - Made in Germany - Jetzt online bestellen
Inače lep Breitling.
Milane, u razgovorima oko cene servisa za Rolu, rečeno mi je da je u cenu uključen servis mehanizma zamena gumica, poliranje narukvice i kućišta. Nisam pitao da li u to ulazi zamena krunice i kazaljki, daleko bilo da ovi delovi stradaju do servisa...
Što se tiče cene, najviše bih voleo da sam je mnooogo precenio, da ona bude u rangu jeftinijih 7750, pa da pravimo pazar.
Inače sinn obično liči na tatu.
Poslednja ispravka: piksi (5.3.2015. u 17:55)
pa da kompletan tretman ulazi u tu cenu, sve sto je iole dotrajalo se menja sem kucista
takav servis je ekvivalentan slanju u fabriku sata bilo kog proizvodjaca a intervencije istog obima oni naplacuju podjednako, imas i na sajtu recimo omege cenovnike, IWC cak slicne ''operacije'' kompletnog servisiranja, ciscenja i menjanja svakog dela koji je ispao iz tolerancije naplacuje mnogo vise, isto radi cak i Longines, svaki sat koji su proizveli mogu da restauriraju
e sad neki to ne rade niti ce ikada da nam priuste uslugu tog nivoa, to dosta govori o njima samima, populaciji kojoj su namenjeni i samoj svrsi tog sata, a kataloska cena je materijalizacija takvog pristupa
Poslednja ispravka: Милан Милановић (5.3.2015. u 18:13)
Iskopah i cenu
"The Chronoliner is available with a mesh Ocean Classic bracelet for the complete retro look, or the
more modern Navitimer bracelet. Prices start at 10,790 Singapore dollars or 7070
Swiss francs for the Chronoliner on Ocean Classic."
Watches by SJX: Pre-Basel 2015: Introducing The Breitling Chronoliner, A Dual Time Zone Chronograph With Ceramic Bezel (With Prices)
Sa Navitimer narukvicom je verovatno nešto skuplje.
Poslednja ispravka: VLADAN P (9.3.2015. u 18:30)
tnx piksi za info.....mislim da je ipak malo preskup.....sa navitmer narukvicom ce sigurno prelaziti 7000€.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi