@dragon, nisi me uvredio nicim, daleko od toga... Svako ima pravo na svoje misljenje, i ja to postujem naravno! Samo mi se cini da me suvise bukvalno shvatas! Kao sto sam vec napomenuo gore ne znam koliko puta, sat sam video kod sanera! A kao sto je opste poznato oni prodaju kradenu robu, tako da je bilo logicno pomisliti da je sat mozda kvalitetnija replika! Naravno sa dozom sumnje, zato sam i postavio ovde da vidim o cemu se radi! Tako da sat kod njih kosta 80e a preko ne znamo ni ja ni ti koliko! Sto znaci da moze biti da je 300$ a moze biti da nije ni 80$ kao sto si ti naveo! Primera radi, oni prodaju i firmirana odela za cenu od 80-200e, koja preko kostaju mnogo mnogo vise.... I kad bi raspravljali o njema, ne bi bilo polemike o odelima od 80-200e, vec o mnogo skupljim stvarima! Ako me razumes sta hocu da kazem?
Pogledao sam sat jos jednom da izvucem sto vise detalja koji bi mogli da pomognu u raspravi ovde! Na satu je ugravirano ,,swiss edition breitling,, ako to nesto znaci? Moze biti da je ipak swiss made replika, a mozda je samo i obican trik, kinez sa tim natpisom! Ako neko zna vise o tome neka pise....
Mada odustao sam od kupovine replike, dodacu jos malo para i kupiti neki original! Ali mozda ce nekom koristiti ova rasprava....
Moze li mi neko ukratko objasniti sta je tacno ,,Chronograph,,? I da li radi on uopste na ovim replikama ili je to cisto ukrasa radi?
P.S. Ja sam \'88 godiste!
Bookmarks sajtovi