http://www.breitlinglounge.de/index....ead&postID=194
Limitirana serija! Sta mislite, dali je dobra cijena od 150e?
http://www.breitlinglounge.de/index....ead&postID=194
Limitirana serija! Sta mislite, dali je dobra cijena od 150e?
Mislim da definitivno vredi bar 150 EUR
Prodajes ili kupujes?
Pozdrav,
V.S.
Kupio bih ga za tu cijenu, pokusao da repariram i kasnije prodao.
Ima problem sa preciznoscu stoperice i digitalnog dijela.
Kupio bi ga za te pare! Ima svoju vrednost kao i svoju istoriju medju avijatičarima, ja bi ga kupio!!!
Što se tiće lika koji ima breitlinglounge stranicu i forum... frajer ima znanja i nekih vrlo rijetkih i limitiranih vintage komada.
Ali, nije cijenjen u vintage Breitling krugovima zbog tendencije krivotvorenja podataka koji nisu sasvim rasvijetljeni, sve u svrhu postizanja bolje cijene njegovih satova koji su ponekad frankenwatches.
Cijene su u najmanju ruku previsoke.
Jel to znači da radi i re*like između ostalog i prodaje ih kao originalne satove i da kupovina kod njega nikako nije preporučljiva?
btw, dobrodošao.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala na dobrodošlici.
Ima masu potpuno originalnih i rijetkih satova koje naravno prodaje po astronomskim cijenama.
Frankenwatch nije replika, to je sat koji nije potpuno autentičan (sa ponekim zamjenskim dijelom ili originalnim dijelom koji ne spada u točno taj model, godinu).
Ponekad krivotvori povijest Breitling satova i zato je baniran sa nekih Breitling foruma.
Kupovina njegovih satova nije preporučljiva ljudima koji ne znaju točno što kupuju, a oni koji znaju ne kupuju od njega zbog smiješno previsokih cijena.
Lik ima i nekoliko ebay accounta.
Znam šta su franken satovi, samo me interesovalo dal radi možda i re*like, obzirom da si rekao da zna da petlja i krivotvori podatke i papire a čim je neko u stanju da obmanjuje kupca, znači da nije prodavac kome treba verovati i da možeš svašta očekivati od njega. Zato i pitah dal se možda oprobao ili pliva i u tim vodama!
Nisam znao za ovu informaciju, verovatno i zato što je moje interesovanje prema Breitling satovima prilično malo ali hvala ti što si podelio ovaj info sa nama.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
ljudi,potrebna mi je mala pomoc...posedujem stari Breitling sat,ne mogu tacno da utvrdim o kojem modelu se to radi!sat nije automatic nego se rucno navija !metalni je i poseduje stari natpis Breitlinga na ciferblatu(ciferblat je beli)!sa zadnje strane .tj na poklopcu postoji sestocifreni serijski br ispod kojeg pise 170!!!!trazi sam ga na chrono24.com ali nema ni jedan koji se rucno navija,sve su chronographi ali veoma slicni po obliku i nekim detaljima!!!da li je nekom nesto poznato oko ovog modela barem na ovih par opisa?????hvala
Bookmarks sajtovi