Ja nisam veliki ljubitelj Breitlinga, ali mi je ovaj jedan od lepsih!
Zavisi koja je cena u pitanju?
Obican nije da nije lep ali moze i bolje da se prodje.....
Jedan od retko lepih Breitlinga,medjutim za te pare tj. nešto manje,taman da posle lepo počastiš društvo ili svoju lepšu polovinu,moj predlog ti je Omega Seamaster Chronograph Automatic,takodje sa COSC sertifikatom i istim mehanizmom.
Moja 2 prijedloga:
1.Damasko DC66(vrlo je teško doći do njega):http://www.gnomonwatches.com/DamaskoDC66.html
2.Sinn 756 Tegiment(moraćeš malo potražiti Sinn satove po ovom linku):http://www.watchbuys.com/store/pc/home.asp
Ovi satovi su samo za
Superocean Heritage je retko lep Breitling o kojem vredi razmisliti, sve ostalo je... 'nako, meni lično ništa posebno. Ukoliko ti se dopada sat uzmi ga jer je kvalitet itekako prisutan, ali recimo predlog koji je Larosa dao je mnogo bolja opcija.
Ukoliko želiš nešto što se ne viđa svaki dan na našim ulicama, ja bih razmislio o Doxa satovima, recimo 750t sharkhunter ili 1200t searambler...
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
nije superocean heritage, ec chrono superocean day-date. hvala svima na predlozima. uzecu breatling. cim ga kupim okacicu slike da podelim moju radost sa vam
Pogrešno si ti mene shvatio, znam ja razliku između Superocean Chrono i Heritage modela... Superocean Heritage je, po meni, jedan od retkih satova koji je vredan pažnje kada je reč o Breitlingu, ostali modeli nisu toliko zanimljivi pa je shodno tome to ujedno bila i preporuka za neki drugi Breitling model obzirom da si je tražio.
Superocean Heritage
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ivane i tekako ga treba kupiti!
Bookmarks sajtovi