Poslednja ispravka: milan zmaj (6.11.2012. u 11:22)
next year at this time I'll be a millionaire
Jao što ne volim ovu politiku modela za određeno tržište! Naravno,tu Japanci baš pretjeruju ali i švica ima svojih "aduta"!
kinezi brale kinezi...gledao sam jedan brend hight u katalogu koji je poceo znakove sa koneskog horoskopa da stavlja na cifer..
Azija je meka....
Znam,jako tržište pa se brendovi prilagođavaju i ulijeću sa raznim limited modelima ali svejedno me nervira ta praksa.
Pisao sam već o tome ovde na forumu, najveći broj Kineza (Kineskinja) sa kojima sa sam susretao su nosili Rolex i Omegu što klasične modele što u najluđim kombinacijama zlata, platine, dragog kamenja, kompozitnih materijala itd. pa je sasvim moguće da je Breitling rešio da zapuca isto na to tržište jer je činjenica da raste broj svetskih milionera i milijardera koji dolaze iz Azije. Pisao sam isto o uticaju kineskog uvoza ruda, sirovina i iz Australije i koji to efekat ima na životni standard Zapadne Australije (oblasti) konkretno... sličan je primer i sa Japancima koji skoro imaju jako slabe depozite ruda i sirovina, ok imaju ogroman spoljni dug ali tu je zato i dobar bdp. Inače ne bih se bunio da me zovu pozerom i da nosim ovaj crni Superocean chrono.
E ovaj je za Srpsko trziste...
Jeste taj za srpsko trziste al izgleda da se najbolje prodaje ovaj ...
Poslednja ispravka: Shmizla (6.11.2012. u 14:49) Razlog: Pravilnik Foruma - Tačka 7
^nazalost
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi