ljudi konacno sam kupio sat. nisam uzeo chrono. kupio sam super ocean steelfish 44m. prvi utisci su fenomenalni. uskoro slike
ljudi konacno sam kupio sat. nisam uzeo chrono. kupio sam super ocean steelfish 44m. prvi utisci su fenomenalni. uskoro slike
Ivane čestitam ti na satu!
Čelična riba 44-ka je pravi sat, mnogo je dopadljiviji od 42mm! Lep odabir sata, jel na čeličnoj narukvici?
Svaka cast na izboru jedva cekam slike ako moze malo podataka gde si ga uzeo,koji su utici sa kupovinom.
na celicnoj je narukvici. slike cu postaviti uskoro. sad sam malo u frci posto radim. inace celo pakovanje je fantasticno. videcete uskoro slike. sat uzivo izgleda jos lepse nego na slikama. hvala na cestitkama. sat sam kupio u cozumelu- mexico. platio sam ga 2200$ us je bila 2945$ i posle silnih cenkanja spustili su cenu. adnja je almacenes pama i ovlasceni su diler. imaju i servisni centar. uskoro cu staviti slike. puno pozdrava svima
Čestitke na kupovini, slike i utiske o satu sa nestrpljenjem iščekujemo!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ivane, sto se mene tice moze i fotografija neke meksikanke.. Cestitke za sat, i ja merkam taj model vec dugo, jedva cekam prikaz sata. Poz
konacno sam postavio slike. ljudi jos sam uzbudjen a vec je proslo nedelju dana. svako jutro kad se probudi odmah baci pogled na kutiju i sta. fenomenalan je. malo sam lenj da napisem nesto vise ali cu uskoro da odvojim vremena i za to. pozdrav
Svaka čast na slikama i još jednom, sve čestitke na kupovini! Kada budeš bio u prilici napiši par reči o satu.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi