Videh ga na prodaju ovde:
Nakit, satovi i dragocenosti : Breitling Geneve,original, - ID 1620795 - Kupujem Prodajem
Vrednost je nezahvalno procenjivati, znam da sam ga vidjao da ide na ebay na aukcijama od 500-800$, zavisi od aukcije do aukcije. Za kupovinu odmah imas ga na Rare Breitling Chronograph Top Time Watch | eBay
Licno mislim da ne vredi preko 500e ali to je moja procena, mozda bi neko dao i 10.000 eur. Misljenje baziram na starosti, ceni odrzavanja i kretanju po aukcijama na ebay. A i iskreno, vizuelno mi nije preterano dopadljiv tako da sa msurovo objektivan Mozda kad napunim 80 ce mi biti prijemciviji. Takodje, mehanizam nije za padanje u nesvest i cene perfektnih satova nepoznatijih proizvodjaca idu oko 200-250$ sa tim mehanizmom. Nek bude da znak breitling vredi jos toliko (a pitanje je jer dizajn uopste nije prepoznatljiv)
Inace ima Venus 188 mehanizam a sat je iz 60-tih godina. Evo i malo vise o mehanizmu:
http://hiro.alliancehorlogere.com/st...4/Venus188.pdf
Lep satic, model je iz 1960-te. Mehanizam je Venus 188. Pun naziv je Breitling Top Time Chronograph 2002. Inace veoma cenjen sat, posebno ovaj na slici koji je cini mi se u zlatnom kuciscu. Jesi li se ti Nikola to ponovo, a ne prijavljujes
ps bice da je ipak Wildboar u pravu mehanizam je ipak Venus 188
Poslednja ispravka: tolarbo (2.3.2012. u 21:39)
Hvala na odgovorima
mislim da je mehanizam valjoux 7734 sa 45min krono brojacem. za godinu nisam siguran ali mislim da je iz sedamdesetih. bilo jako mnogo lepih satova sa bas tim 7734 mehanizmom kao gruen , tudor monte carlo, mondia, dugena itd itd
poz
Poslednja ispravka: Ile (28.3.2012. u 13:01)
Bookmarks sajtovi