Poslednja ispravka: VLADAN P (29.7.2017. u 18:33)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dobar dan ljudi, dobio sam Breitling sat u ne bas sjajnom stanju tj spolja izgleda pristojno (potrebno je ciscenje) ali mehanizam izgleda da ne radi. Hteo bih da odnesem kod nekog sajdzije. Da li ima neko preporuku gde bih to u Bgu mogao da uradim?
Hteo bih ako je moguce da neko uradi procenu ovog sata, tj kolika mu je vrednost.
Hvala
Da li se u Srbiji mogu naci Breitling satovi i koja je cena Superocean Heritage II Automatic Chronometer 42 mm Black Dial Men's Watch AB2010121B1S1? Hvala.
Imas polovne na oglasima, ima ih bas dosta.
Ako zelis nov, pazi jer jako gube vrednost.
Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
E to je za pohvalu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gube samo u inostranstvu, u Srbiji prema ustaljenom poslovanju na KP, kad ti oglas napuni 2 godine, i kad ti bude jasno da ne mozes polovni sat prodavati 10% jeftinije nego nov, onda skines taj oglas pa ga vratis na velika vrata samo par dana kasnije, sa pojacanom cenom.
A onda, moj omiljeni deo - na kraju svakog oglasa ide slika za koliko se taj sat PRODAJE na nekom inostranom sajtu, naravno, ne i za koliko je zapravo prodat.
Breitling je tu možda i najozloglašeniji kod nas, dok u svetu gotovo svuda padaju cene zbog raznih faktora vezanih za sam brend, u Srbiji ime i dalje diktira cenu.
Sto se tiče Breitlinga bar sto se tiče Banjaluke mogu preporučiti Malbasica. 20% popust nije problem da se dobije i cijena bude u rangu sa evropskim sa svim njihovim popustima.
Bookmarks sajtovi