Druže,čestitam.
Mnogo je dobra
Model mi je potpuno nepoznat,ali ćemo valjda iskopati nešto.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
hvala i nadam se nekoj informaciji, mada sam i ja svasta probao izvuc ali nista
Sector77, evo linka za sličan sat: Classicwatch discussion fora: Doxa-special vintage Conquistador
Izgleda da je sat iz šezdesetih godina prošlog veka, ali se nadam da će ti neko preciznije odgovoriti. Ako nađem nešto bolje na internetu, obavezno linkujem.
U uvodnom postu sa linka je pogrešno rečeno da je sat iz 1966, jer vidim da se diskutant ispravio i kaže da je stariji.
koje su mu dimenzije...odlican je odavno se nisam odusevio ovakvim satom pored one eterne.
next year at this time I'll be a millionaire
38mm sirina sa krunicom i duzina 44mm dosta velik za to vrijeme , hvala na komentaru
Poslednja ispravka: d1d (18.12.2011. u 1:37) Razlog: obrisan citat
Mislim da će biti teško odrediti godinu. Našao sam još jednu sličnu temu: Help identify old Doxa timepiece
Kako sam pročitao na ovom forumu, fabrika nije više ona stara Doxa, a nemaju podatke. Možda bi trebalo pokušati pomoću slike mehanizma ili sajtova za prodaju (e-bay i sl.), ali mislim da ćeš moći da godinu proizvodnje odrediš samo približno. Slobodna procena je druga polovina pedesetih do sredine šezdesetih, mada ovim nisam baš mnogo rekao.
Inače, satić je prelep i nadam se da ćeš ga lepo čuvati i dugo uživati u njemu.
Poslednja ispravka: Mister No (17.12.2011. u 19:05)
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
[QUOTE=Neša;48319]Mislim da će biti teško odrediti godinu. Našao sam još jednu sličnu temu: Help identify old Doxa timepiece
Kako sam pročitao na ovom forumu, fabrika nije više ona stara Doxa, a nemaju podatke. Možda bi trebalo pokušati pomoću slike mehanizma ili sajtova za prodaju (e-bay i sl.), ali mislim da ćeš moći da godinu proizvodnje odrediš samo približno. Slobodna procena je druga polovina pedesetih do sredine šezdesetih, mada ovim nisam baš mnogo rekao.
hvala neša , potrudit cu se slikat mehanizam pozdrav svima
Bookmarks sajtovi